Lucho Gatica

Acteur

Lucho Gatica is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Don't Panic

1989 | Horror

Verenigde Staten/Mexico 1989. Horror van Ruben Galindo en Jr.. Met o.a. Jon Michael Bischof, Gabriela Hassel, Helen Rojo, Jorge Luke en Juan Ignacio Aranda.

Voor zijn zeven-tiende verjaardag krijgt Michael Smith (Bischof), die zojuist met zijn moeder (Rojo) van New York naar Mexico City verhuisde, een Ouija-bord kado van zijn vrienden. Erg blij is Michael er niet mee en als Tony (Aranda) tevergeefs tracht het in beweging te krijgen via het medium Virgil, wordt het achteloos de hoek in geworpen. Maar Virgil is wel gekomen en heeft zich in het lichaam genesteld van Tony. Michael krijgt last van nachtmerries en hallucinaties waarin hij getuige is van de gruwelijke dood van zijn vrienden. Nadien blijken deze inderdaad vermoord te zijn. Hij wil kost wat kost het leven redden van zijn liefje Alex (Hassel), maar voor inspecteur Velasco (Luke) is hij verdachte nummer een. Bar slecht geacteerde, voorspelbare griezelfilm die geen ogenblik huiveringwekkend of verrassend is. Je kan enkel meewarrig glimlachen om zoveel gebrek aan talent. Wat moet doorgaan voor de climax is volslagen idioot. Regisseur Galindo schreef het scenario. De fotografie - die meermaals uit focus is - werd 'verzorgd' door Michael Arana en Daniel Lopez.

Viva la parranda

1959 | Komedie, Musical

Mexico 1959. Komedie van Fernando Cortés. Met o.a. Miguel Aceves Mejía, Lucho Gatica, Alfonso 'Pompín' Iglesias en Guillermina Téllez Girón.

Een vrouw laat haar geliefde zonder een cent achter, omdat hij zijn huwelijksbelofte niet is nagekomen. Bij alle spel en muziek bleef er nauwelijks nog tijd over voor het verhaal in deze komedie. Nietszeggend.

Cada quién con su música

1958 | Komedie

Mexico 1958. Komedie van Mauricio de la Serna. Met o.a. María Victoria, Rosa de Castilla, Lucho Gatica en José Alfredo Jiménez.

Vier metgezellen in het ongeluk ontfermen zich over het nichtje van een van hen, en dat blijkt een schoonheid te zijn. Vermelding verdient het optreden van Manuel 'Loco' Valdés, wiens optreden niet geregisseerd lijkt, maar hij redt daarmee de film.

A sablazo limpio

1958 | Komedie

Mexico 1958. Komedie van Fernando Cortés. Met o.a. 'Viruta', 'Capulina', Lucho Gatica en Carmela Rey.

Twee onfortuinlijke bandieten op de vlucht stuiten op de figuur die bekend staat als `La M[KA1]ascara`, bij wie zij zich aansluiten. Grof plagiaat van FRA DIAVOLO (1933) met Laurel en Hardy in de hoofdrollen. Al met al niet onverdienstelijk en met alleszins acceptabele rollen.

Que seas felíz!

1956 | Drama, Misdaad

Mexico 1956. Drama van Julián Soler. Met o.a. Rosita Quintana, Miguel Aceves Mejía, Alberto de Mendoza en Lucho Gatica.

Eenmaal getrouwd met een gewetenloze gokker raakt een beroemd zangeres in allerlei verwikkelingen verzeild. Verdient vermelding als [KA1]e[KA1]en van de absolute dieptepunten uit de Geschiedenis van de Film (en dat is heel wat)

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lucho Gatica op televisie komt.

Reageer