Jan Darnley-Smith

Regisseur

Jan Darnley-Smith is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

Hoverbug

1970 | Familiefilm

Verenigd Koninkrijk 1970. Familiefilm van Jan Darnley-Smith. Met o.a. John Trayhorn, Jill Riddick, Francis Attard, Gary Cann en Arthur Howard.

Kinderen proberen een hovercraft te bouwen om mee te kunnen doen aan de Eerste Amateur Hovercraft Race op de Theems. De inventieve, geanimeerde kinderfilm wendt documentair filmmateriaal aan van zo'n race, uitgeschreven door 'The Daily Express' in 1970.

A Ghost Of A Chance

1968 | Familiefilm, Horror

Verenigd Koninkrijk 1968. Familiefilm van Jan Darnley-Smith. Met o.a. Jimmy Edwards, Patricia Hayes, Graham Stark, Bernard Cribbins en Terry Scott.

Kinderen roepen de hulp van een geest in om een historisch landhuis voor afbraak te behoeden. Een reeks beroemde Engelse klucht- en komediespelers houden de aandacht vast in een van de betere kinderfilms.

Runaway Railway

1965 | Familiefilm, Avonturenfilm

Verenigd Koninkrijk 1965. Familiefilm van Jan Darnley-Smith. Met o.a. John Moulder-Brown en Kevin Kenneth.

Locomotief Mathilda moet dringend hersteld worden, zodat de Barming-spoorlijn open kan blijven. De kinderen van Barming gaan aan de slag en krijgen onverwachts hulp van twee heren, die zich als spoorweg-fanaten voordoen. Zo raken de kinderen betrokken bij een overval op een posttrein. De treinroof wordt verhinderd en natuurlijk komt alles op zijn pootjes terecht.

Go Kart Go

1964 | Familiefilm

Verenigd Koninkrijk 1964. Familiefilm van Jan Darnley-Smith. Met o.a. Dennis Waterman, Jimmy Capehorn, Frazer Hines, Pauline Challenor en Melanie Garland.

De strijd van een kinderbende om aan een Go Kart te komen waarmee ze het tegen een andere gang kunnen opnemen. Een adequate, zij het voorspelbare kinderfilm met een interessante cast.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jan Darnley-Smith op televisie komt.

Reageer