Sabrina Siani is acteur.
Er zijn 10 films gevonden.

Disperatamente Giulia

1989 | Oorlogsfilm, Drama

Italië/Spanje/Frankrijk 1989. Oorlogsfilm van Enrico Maria Salerno. Met o.a. Tahnee Welch, Fabio Testi, Laura Antonelli, Dalila Di Lazzaro en Corinne Clery.

Giulia de Blasco (Welch) is een bekende journaliste die haar autobiografie schrijft. Ze brengt daarin een eerbetoon aan haar moeder Carmen Milkovich (Antonelli) die kort voor het uitbreken van WO II (1939-44) huwde met Ubaldo Milkovich (Salerno), een tegenstander van Mussolini, de fascistische leider van Itali[KA3]e. Na het uitbreken van de vijandelijkheden moet Ubaldo in dienst en de eenzame Carmen voegt zich bij het verzet tegen Il Duce. Ze ontmoet dan de zeer knappe Vittorio de Blasco (Pagni), een overtuigd anti-fascist, en beleeft met hem de grote liefde van haar leven. Terug in Rome blijkt Carmen zwanger en de vrucht van de passie is Giulia. Na een onbezorgde jeugd krijgt Giulia, als ze volwassen is, de nodige teleurstellingen met haar minnaars. Een film die bol staat van oppervlakkige liefdesavontuurtjes, waarin een wat meer eisende kijker geen bevrediging vindt. Allesbehalve opwindende soap, die vals sentiment niet schuwt. De middelmatige spelprestaties kwalificeren zeker niet voor een Oscar. Het scenario is van Ennio de Concini en Salerno naar de roman van Sveva Casati Modignani. Het camerawerk is van Ennio Guarnieri. Mono.

Throne of the Fire

1983 | Fantasy, Horror

Italië 1983. Fantasy van Franco Prosperi. Met o.a. Peter McCoy, Sabrina Siani, Harrison Muller, Benny Corduso en Peter Caine.

Een hels werkje over een jonge satan die een koning laat doden om diens troon te bestijgen. Een duivels karwei, dat hij niet klaart, omdat de troon uitsluitend door rechtmatige opvolgers bezeten mag worden. Tovenarij en hekserij, en de intriges van een schone prinses vormen het decor in deze luidruchtige en lichtvoetige film.

2020 Texas Gladiators

1983 | Actiefilm

Italië 1983. Actiefilm van Kevin Mancuso. Met o.a. Harrison Muller, Al Cliver, Sabrina Siani, Daniel O'Brien en Daniel Stephen.

Zeer slechte actiefilm met een onbegrijpelijk verhaal. Deze Engelstalige film van Italiaanse makelij die in Rome is opgenomen, heeft in weerwil van de titel geen Texaanse locaties en is een parodie op het genre MAD MAX en DEATH RACE 2000, maar script, regie en andere technische aspecten zijn zo slecht dat men zich afvraagt hoe de makers hun produkt gefinancierd hebben kunnen krijgen. Alleen de actiescène's halen een voldoende. Spaar je ogen voor betere films.

Sangraal, la spada di fuoco

1982 | Avonturenfilm, Actiefilm

Italië 1982. Avonturenfilm van Michael E. Lemick en Michael Lemick. Met o.a. Peter McCoy, Anthony Freeman, Sabrina Siani en Margarethe Christian.

Een jonge prins neemt wraak op barbaren, die zijn familie en volk uitmoordden. Onthutsend zwak plagiaat van CONAN THE BARBARIAN, waar en passant RAIDERS OF THE LOST ARK óók nog bijgesleept wordt. Ook bekend als THE SWORD OF THE BARBARIANS.

La Corona di fuoco

1982 | Avonturenfilm, Fantasy

Italië 1982. Avonturenfilm van Franco Prosperi. Met o.a. Sabrina Siani, Pietro Torrisi, Harrison Muller, Benny Carduso en Peter Caine.

Tempoloze Italiaanse B-film; een fantastische avonturenfilm die niets te bieden heeft behalve Sabrina Siani, een atlethische schoonheid die betere rollen verdient en de ongekroonde koningin van het genre is. De andere spelers zijn vreselijke houten Klazen. De plot draait om een spierbundel die is voorbestemd de wereld te verlossen van het kwaad, de zoon van de boodschapper van Satan en een heks. De held, die door zijn vader, een tovenaar, onkwetsbaar is gemaakt, moet trouwen met een mooie prinses, gespeeld door Siani. Arme Siani.

Incontro nell'ultimo paradiso

1982 | Avonturenfilm

Italië 1982. Avonturenfilm van Umberto Lenzi. Met o.a. Sabrina Siani, Rodolfo Bigotti en Renato Miracco.

Avontuur in het oerwoud, waar de regisseur kennelijk geen raad mee heeft geweten. Flauwe humor en geweldadigheden wisselen elkaar af. Twee jonge Amerikanen zakken in Zuid-Amerika de rivier af, totdat hun boot in een stroomversnelling kapseist en stukslaat. Ze weten zich uit het water te redden en trekken de ruige jungle in. Daar stuiten ze op een stam woeste inboorlingen.

Ator, l'invincibile

1982 | Fantasy, Avonturenfilm

Italië 1982. Fantasy van David Hills. Met o.a. Miles O'Keeffe, Sabrina Siani, Ritza Brown, Edmund Purdom en Laura Gemser.

In deze barbarenfilm [KA2]a la CONAN THE BARBARIAN onderneemt een jonge held (O'Keeffe), zoon van de god Thorr, een gevaarlijke tocht naar de tempel van een boosaardige hogepriester, die zijn echtgenote heeft laten ontvoeren door de Zwarte Ridder met de bedoeling haar aan een reuzenspin te offeren. Hij krijgt daarbij hulp van de strijdvaardige Amazone, Siani. Eind goed al goed, behalve voor degene die zo onverstandig was om deze film uit te zitten. Vervolg: ATOR, L'INVINCIBILE II/THE BLADE MASTER.

La liceale al mare con l'amica di papa

1980 | Erotiek, Komedie

Italië 1980. Erotiek van Marino Girolami. Met o.a. Renzo Montagnani, Marisa Mell, Sabrina Siani en Alvaro Vitali.

De uitstekende komiek Montagnani is getrouwd met een arrogante, agressieve vrouw, waarbij hij het uithoudt vanwege haar geld. Gelukkig vindt hij troost in een verhouding met een andere jonge vrouw. Maar steeds als hij een afspraakje (in een buurt-bioscoop in de voorstad) heeft moet hij zijn vrouw zien te ontwijken. In een neven-plotje wordt zijn dochter, die haar eindexamen niet gehaald heeft gekidnapt. Leuke kijk op een buitenechtelijke verhouding.

I Cannibali

1979 | Horror

Italië 1979. Horror van Franco Prosperi. Met o.a. Al Cliver, Sabrina Siani, Anne Marie Rosier, Jérôme Foulon en Candy Coster.

Een expeditie trekt de jungle in op zoek naar het dochtertje van de expeditieleider, dat tien jaar eerder door kannibalen ontvoerd werd. Wanneer ze gevonden is, komt het meisje in hevige tweestrijd te staan. Een onfris vehikel, inhakend op de zombie- rage rond 1980. Ook bekend als THE CANNIBALS.

Dove vai il vizietto nonce l'hai

1979 | Komedie

Italië 1979. Komedie van Franco Martinelli. Met o.a. Renzo Montagnani, Alvaro Vitali, Stefano Amato, Loredana del Santo en Sabrina Siani.

Een vederlichte komedie maar compleet met verkleedpartijen over een chaotische privé-detective, met de onoriginele naam Colombo, en zijn partner die voor hun opdrachtgeefster in haar huis posteren als de zwoele butler en de mollige kokkin om de oudere echtgenoot te betrappen op vermeende huwelijksontrouw. Slecht plagiaat van CAGE AUX FOLLES.