Michael Simms

Acteur

Michael Simms is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Icebreaker

1999 | Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten 1999. Actiefilm van David Giancola. Met o.a. Sean Astin, Bruce Campbell, Stacy Keach, Suzanne Turner en Howie Zack.

In de buurt van de wintersportplaats Killington Mountain (nomen est omen!) is een vliegtuig neergestort met gestolen plutonium aan boord. Carl Grieg (Campbell), een grote schurk, zoekt met zijn maten naar het spul. Ranger Matt Foster (Astin) loopt Grieg voor de voeten en dat wordt totaal niet gewaardeerd. Hierdoor komt Matt te laat voor de lunchafspraak met zijn verloofde Meg (Turner) en haar vader Bill (Keach). Ondertussen besluit de woedende Grieg de bezoekers van het restaurant, een soort arendsnest op de berg, te gijzelen omdat hij zijn zin sneller wil krijgen. Matt moet nu heen en weer racen om erger te voorkomen, want als het plutonium ontploft, is er geen bergtop meer, geen Meg, en vallen er nog een heel stel doden. Na veel geschiet, geski, snowboarding en omlaag snellende skiliften met bommen loopt deze actiefilm, die een goedkope kruising is van CLIFFHANGER en DIE HARD goed af voor degenen die aan de goede kant van de wet staan. De schurken krijgen hun verdiende loon. Deze laag bij de grondse rolprent is uiterst geschikt voor niet al te veeleisende actiefilmfans en onvoorwaardelijke volgelingen van medehoofdrol Campbell. De rolprent is eerder dreigend dan gewelddadig, hij ziet er in zijn soort redelijk uit, heeft een uiterst zwak, onbedoeld grappig scenario en wordt heel slapjes gespeeld. Het camerawerk is van Grosvenor Miles Hafela.

Scarecrows

1988 | Horror

Verenigde Staten 1988. Horror van William Wesley. Met o.a. Ted Vernon, Victoria Christian, Kristina Sanborn, Richard Vidan en David Campbell.

Een buitengemene bloederige shocker over een bende roofovervallers, die verstrikt zijn geraakt in een zeer groot maisveld en vastgehouden worden door angstaanjagende vogelverschrikkers. De film die veelbelovend en intrigrerend inzette, gaat al snel ten onder aan routineuze horror- clichés, terwijl de z.g. helden één voor één afgeslacht worden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Michael Simms op televisie komt.

Reageer