Dezso Magyar

Regisseur, Scenarist

Dezso Magyar is regisseur en scenarist.
Er zijn 3 films gevonden.

No Secrets

1991 | Thriller

Verenigde Staten 1991. Thriller van Dezso Magyar. Met o.a. Adam Coleman Howard, Heather Fairfield, Traci Lind, Amy Locane en Jeff Yagher.

Howard komt over huis bij een drietal jonge vrouwen, die niet in de gaten hebben dat hij een sluwe vluchteling is. Maar hoe dan ook, er zit weinig spanning in dit goedbedoelde maar tamme verhaal. 'Pray for Rain' is de titelsong.

Off Beat

1986 | Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 1986. Komedie van Michael Dinner en Michael Winner. Met o.a. Judge Reinhold, Meg Tilly, Cleavant Derricks, Joe Mantegna en Jacques d'Amboise.

Bibliothecaris Reinhold is een lieve, bedeesde jongen, die door pech achtervolgd wordt. Hij vervangt een bevriend politieman bij de audities voor een politiefeest. Tot zijn grote verbazing wordt hij geselecteerd voor een dansnummer, met als partner de mooie politieagente Tilly. Komedie die maar niet van de grond komt. Het scenario van Mark Medoff, naar een verhaal van Dezso Magyar sleept zich voort op de prestaties van de bijrolspelers, zoals Mantegna, Turturro, Tolkan, Wright en Zerbe. De hoofdrolspelers kunnen de toeschouwer niet boeien. Camerawerk van Carlo di Palma en een zwierige score van James Horner.

King of America

1982 | Drama

Verenigde Staten 1982. Drama van Dezso Magyar. Met o.a. Michael Welden, Larry Atlas, Andreas Katsulas en Barry Miller.

Een aangrijpend drama over een Griekse zeeman (Welden), in 1915 gedrost, die probeert een bestaan op te bouwen in Amerika. Het idealisme tegenover de hardheid van de maatschappij in die tijd wordt uitstekend in beeld gebracht. Muziek van Elizabeth Swados.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Dezso Magyar op televisie komt.

Reageer