Hosei Komatsu

Acteur

Hosei Komatsu is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Eno nakano bokuno mura

1995 | Drama

Japan 1995. Drama van Yoichi Higashi. Met o.a. Keigo Matsuyama, Shogo Matsuyama, Mieko Harada, Kyozo Nagatsuka en Hosei Komatsu.

Seizo en Yukihiko Tashima, een eeneiige tweeling, groeien kort na WO II op in Kochi, een Japans dorpje. In 1948 zitten ze in de derde klas van de basisschool. In de buurt staan ze bekend als absolute kwajongens. Hun moeder die tevens hun onderwijzeres is, moet dan ook constant haar verontschuldigingen aanbieden aan de dorpelingen. Internationale titel: VILLAGE OF DREAMS.

Minbo no onna

1992 | Thriller

Japan 1992. Thriller van Juzo Itami. Met o.a. Nobuko Miyamoto, Akira Takarada, Yasuo Daichi, Takehiro Murata en Hideji Otaki.

Hotel Europa in Tokio wordt geterroriseerd door steeds brutaler optredende yakuza`s. Directeur Kobayashi moet er wat aan doen, maar de gangsters vormen een heet hangijzer waar niemand aan wil. Met deze film brengt Itami dezelfde boodschap als MARUSA NO ONNA (uit 1987) om initiatief van de burger te tonen en niet te buigen voor de georganiseerde misdaad.

Shinju ten no amijima

1969 | Drama, Experimenteel

Japan 1969. Drama van Masahiro Shinoda. Met o.a. Kichiemon Nakamura, Shima Iwashita, Hosei Komatsu, Yusuke Takita en Kamatari Fujiwara.

Jihei, een handelaar uit Osaka, is getrouwd en heeft twee kinderen. Hij is echter smoorverliefd op Kohuru en stelt haar voor samen met hem zelfmoord te plegen, zodat ze in een volgend leven samen kunnen zijn. Een écht melodrama, gebaseerd op een toneelstuk van Monzaemon Chikamatsu. Ook bekend als DOUBLE SUICIDE.

Hakachu no torima

1966 | Drama

Japan 1966. Drama van Nagisa Ôshima. Met o.a. Kei Sato, Saeda Kawaguchi, Akiko Koyama, Rokko Toura en Hosei Komatsu.

Aangrijpend liefdesdrama waarin de liefde van een jongen voor Shino, een meisje afkomstig uit een klein bergdorpje, een obsessie wordt. Hij wordt een vrouwenverkrachter en ook al vermoedt Shino dat haar aanbidder de door de politie gezochte seksmaniak is, aarzelt ze toch zijn identiteit prijs te geven. Een van Oshima's beste films. Ook bekend als VIOLENCE AT NOON.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Hosei Komatsu op televisie komt.

Reageer