Kelvin Han Yee

Acteur

Kelvin Han Yee is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Back To The Streets Of San Francisco

1992 | Misdaad

Verenigde Staten 1992. Misdaad van Mel Damski. Met o.a. Karl Malden, Darleen Carr, Debrah Farentino, Conor O'Farrell en Carl Lumbly.

Malden - nu 'Captain' Mike Stone - krijgt onverwacht bezoek van zijn getrouwde dochter Carr die inmiddels in Seattle woont. Hij wil haar komst vieren en nodigt inspecteur Keller uit voor een dinertje, maar die komt niet opdagen. Malden gaat op zoek naar zijn voormalige partner, die het slachtoffer van een misdaad blijkt te zijn en stuit met O'Connor, als zijn nieuwe teamgenoot, op een serie moorden. Dit is de pilootfilm van de geslaagde come- back van de oude serie die tussen 1972 en 1977 heel populair was. Michael Douglas als Keller wordt in flashbacks getoond en Carr speelt haar oorspronkelijke rol. Het degelijke script is van William Robert Yates, die indertijd producent was. Regisseur Damski levert geloofwaardig en realistisch werk af. De beelden zijn van Shelly Johnson. Gebaseerd op het boek Poor, Poor Orphelia van Carolyn Weston.

The Great Wall Is a Great Wall

1985 | Komedie

Verenigde Staten/China 1985. Komedie van Peter Wang. Met o.a. Peter Wang, Sharon Iwai, Kelvin Han Yee, Li Qingin en Hu Xiaoguang.

Goedhartige film over de botsing van twee culturen als een Chinees-Amerikaans gezin voor het eerst naar China gaat. Aardig, maar nauwelijks ge[KA3]inspireerd. Eerste co-produktie van de Chinese Volksrepubliek en de V.S. en tevens debuut van Wang als (mede)-auteur, als regisseur en als hoofdrolspeler (hij speelde de chef in CHAN IS MISSING van Wayne Wang - geen familie).

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kelvin Han Yee op televisie komt.

Reageer