Javier Zapata

Acteur

Javier Zapata is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Rio Negro

1990 | Drama

Venezuela/Frankrijk 1990. Drama van Atahualpa Lichy. Met o.a. Ángela Molina, Frank Ramirez, Daniel Alvarado, Marie-José Nat en Nathalie Nell.

Venezuela 1912: in het Amazonegebied uit de titel wordt Alvaro gouverneur van de Spaanse regering. Hij zorgt ervoor dat hij zijn zakken vult met een deel van de opbrengsten uit de locale rubberplantage; hij stelt de roulettetafel in en laat uit Frankrijk prostitu[KA1]ees overkomen, waaraan hij ook weer schandelijk verdient. Het hoofd van de beveiliging van de plantage Ramirez maakt een einde aan de heersende zedeloosheid door de decadente gouverneur af te zetten. Hij regeert voortaan het gebied met ijzeren hand (en de onvermijdelijke willekeur). Het volk is het kind van de rekening en komt van de regen in de drup. Een typisch Zuid-Amerikaans noodlot: van dictatuur verwisselen. Het scenario staat op naam van Frank Butler, Joaquin Gonzales, Eduardo De Gregorio, Antonio Larreta, Manolo Matji, Diana Lichy en regissuer Lichy. Het camerawerk is van Mario Garcia Joya.

Cuchillos de fuego

1990 | Thriller

Venezuela 1990. Thriller van Román Chalbaud. Met o.a. Miguel Angel Landa, Marisela Berti, Javier Zapata en William Moreno.

Een vrouw wordt voor de ogen van haar zoon op brute wijze verkracht en vermoord. Smerig verhaal over wraak dat in grote mate bepaald wordt door de sociaal-culturele context. De kwaliteit en de overtuigingskracht van de film zijn al met al vreselijk wisselvallig.

La oveja negra

1987 | Drama

Venezuela 1987. Drama van Román Chalbaud. Met o.a. Eva Blanco, Zamira Segura, Javier Zapata en Carlos Montilla.

Een groep dieven en randfiguren aangevoerd door een vrouw leven in een grote ruimte waar ze hun eigen wereldje hebben gecreëerd. Een hulp zoekende jonge vrouw duikt bij hen onder. Wanneer haar man haar vindt en haar mee naar huis wil nemen, weigert ze mee te gaan, waarop hij besluit om met de bewuste bende af te rekenen. Ook de politie gebruikt alle middelen om inbreuk te maken op hun territorium, maar dat mislukt telkens. Een ongelijkmatige film van een van de belangrijkste Venezolaanse regisseurs.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Javier Zapata op televisie komt.

Reageer