Nadine Chatsy

Acteur

Nadine Chatsy is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Nelly

1981 | Misdaad, Thriller, Erotiek

Frankrijk 1981. Misdaad van Gilbert Roussel. Met o.a. Sophie Amanda Gouin, Nadine Chatsy, Michel Duchezeau, Jean Gunsberger en Jacques Lasseire.

Een kleine sexy politie-agente en drie lijken, gefilmd in een afgelegen boerderij te Cevennes. De politie arresteert de misdadigers. Wat betreft de hoofdpersoon, François, overigens één der slachtoffers: hij is van beroep maker van seksfilms. Fragmenten uit zijn eigen films passeren dan ook de revue, terwijl het oude liedje te horen is dat zonder seksfilms de helft van de technici werkloos zou zijn, hetgeen vandaag de dag verre van vanzelfsprekend is, aangezien het genre op instorten staat. Wat betreft Nelly: dat is de nymfomane vrouw van Antoine, die verkracht wordt en met messteken om het leven wordt gebracht. Dat is alles.

Les Demoiselles de compagnie

1981 | Erotiek

Frankrijk 1981. Erotiek van James H. Lewis. Met o.a. Dompat, Dominique Saint-Clair, Cyril Val, Jennifer en Nadine Chatsy.

Ongeloofwaardige mengeling van pornografie en revolutionair activisme in Rome. Uiteindelijk verlaten de heldin en haar geliefde dokter de strijd om in Mexico in het huwelijk te treden. Dat huwelijk houdt natuurlijk niet stand, zelfs niet in bed!

Angela et ses amies

1981 | Erotiek

Italië/Frankrijk 1981. Erotiek van Tony Say. Met o.a. Catherine Ringer, Sonia Mirelli, Nadine Chatsy, Philippe Mouton en Dolly.

Het is niet bekend wie zich achter het pseudoniem Tony Say (Pierre B. Reinhardt?) verschuilt maar deze film, niet zonder geldmiddelen opgenomen in Rome, vertelt op aardige wijze over de niet te stuiten groei van een internationaal netwerk van call- girls. Is men eenmaal gewend aan de aarzelende mise en scène, te danken aan de montage van twee versies van de film, dan houdt deze de aandacht vast met een knappe mengeling van voyeurisme, dweperij en erotiek.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Nadine Chatsy op televisie komt.

Reageer