David O'Malley

Regisseur, Scenarist

David O'Malley is regisseur en scenarist.
Er zijn 3 films gevonden.

Kid Colter

1986 | Avonturenfilm, Familiefilm

Verenigde Staten 1986. Avonturenfilm van David O'Malley. Met o.a. Jeremy Shamos, Jim Stafford, Denise M. Frisano, Hal Terrence en Greg Ward.

Een avontuur voor de jeugd met een moraal over een jongen uit de stad die zijn vader (zanger en cabaretier Stafford, een overrompelende persoonlijkheid die helaas te kort in beeld is) gaat opzoeken in de woeste bergen in het noordwesten van Amerika. Als gevaarlijke zware jongens, ingehuurd door vijandelijke spionnen, de tiener gijzelen, verandert het schilderachtige verhaal abrupt in een overlevingsgevecht, niet erg geloofwaardig en past totaal niet bij de warmte van de beginscènes. Scenario van regisseur O'Malley, fotografie Len Aitken. Kwam vier jaar later op video.

Awesome Lotus

1986 | Actiefilm

Verenigde Staten 1986. Actiefilm van David O'Malley. Met o.a. Loraine Masterson, Peter Schuyler, Joyce Schuyler, Dan Kopper en Dutch Shindler.

Rechttoe-rechtaan actiefilm over Masterson, karatespecialiste in ruste, die opnieuw in actie moet komen als de modellen van een mode-organisatie vermoord worden. Samen met het duo Schuyler gaat ze achter de daders aan. Van dit soort films gaan er 13 in een dozijn.

Mountain Man

1977 | Western

Verenigde Staten 1977. Western van David O'Malley. Met o.a. Denver Pyle, Ken Berry en Cheryl Miller.

Een man trekt rond 1865 naar de Yosemite Vallei en moet in zijn eentje een strijd leveren tegen de eigenaren van houtbedrijven. Pyle is prima als de held die tot het uiterste gaat.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer David O'Malley op televisie komt.

Reageer