Christopher Ashley

Regisseur, Acteur

Christopher Ashley is regisseur en acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Schwules Kino: Jeffrey

1995 | Komedie

Verenigde Staten 1995. Komedie van Christopher Ashley. Met o.a. Nadja Palmstjerna-Weiss, Michael T, Patrick Stewart en Steven Weber.

Jeffrey, een werkloze, homoseksuele acteur, die een baantje als kelner heeft, wordt verliefd op een met HIV besmette man en besluit uit angst voor een infectie voor eens en altijd te stoppen met seks. Door het advies van een overleden vriend, die vanuit het verleden tot hem spreekt, merkt Jeffrey dat het geen zin heeft om zich angstvallig aan het leven vast te klampen als hij zich alle lusten moet ontzeggen

Jeffrey

1995 | Komedie, Drama

Verenigde Staten 1995. Komedie van Christopher Ashley. Met o.a. Stephen Weber, Patrick Stewart, Michael T. Weiss, Sigourney Weaver en Olympia Dukakis.

Jeffrey is een werkloze, homoseksuele acteur, die kellnert voor de kost. Hij houdt van seks en kan geen mooie man met rust laten. Lichtvoetige visie op de Newyorkse homowereld, waar veilig vrijen het moderne toverwoord is. Wellicht niet voor ieders smaak.

Blown Sideways Through Life

1995 | Komedie, Musical

Verenigde Staten 1995. Komedie van Christopher Ashley.

VV.

Wycliffe: The Scapegoat

1994 | Mysterie, Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1994. Mysterie van Geraint Morris. Met o.a. Jack Shepherd, Helen Masters, Jimmy Yuill, Aaron Harris en Adam Barker.

Vreemde en verontrustende midzomer-rituelen in een dorpje in Cornwall en de ontdekking dat een lijk wordt vermist leiden tot een onderzoek door Wycliffe (Shepherd) en zijnteam. Zij moeten het beste van hun bekend vernuft, maar ook moed aanwenden om de zaak op te lossen. Gebaseerd op de roman Wycliffe and the Scapegoat van W.J.Burley, gedramatiseerd door Russell Lewis.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Christopher Ashley op televisie komt.

Reageer