Ryan Robbins

Acteur

Ryan Robbins is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Philadelphia Experiment

2012 | Sciencefiction

Canada 2012. Sciencefiction van Paul Ziller. Met o.a. Ryan Robbins, Gina Holden, Malcolm McDowell, Emilie Ullerup en Nicholas Lea.

Een geheime hervatting van het Philadelphia Experiment brengt het oorspronkelijke schip terug dat in 1943 verdween. Maar dit leidt tot een puinhoop.

Wrecked

2010 | Drama, Mysterie

Verenigde Staten/Canada 2010. Drama van Michael Greenspan. Met o.a. Adrien Brody, Caroline Dhavernas, Ryan Robbins en Adrian G. Griffiths.

Een man ontwaakt na een auto-ongeluk, zijn been zit vast. Hij heeft geen flauw idee wie hij is, waar hij is, wie de doden om hem heen zijn, of hoe hij uit het afgelegen bos kan wegkomen. Single concept film à la 127 Hours wordt onder regie van debutant Greenspan een stevige thriller die je af en toe de haren ten berge doet rijzen, maar toch net niet mooi wordt uitgewerkt. Brody is uitstekend als de zwijgzame man die, in gezelschap van een hond, steeds meer geheugenflarden terugkrijgt.

Passengers

2008 | Drama, Mysterie, Thriller, Romantiek

Verenigde Staten/Canada 2008. Drama van Rodrigo García. Met o.a. Anne Hathaway, Patrick Wilson, Andre Braugher, Dianne Wiest en David Morse.

Mystery van Rodrigo Garcia over jonge vrouw die overlevenden van ramp helpt met de rouwverwerking en dan ontdekt dat ze een voor een verdwijnen.

Turbulence 3: Heavy Metal

2001 | Actiefilm, Thriller, Drama

Canada/Verenigd Koninkrijk/Verenigde Staten 2001. Actiefilm van Jorge Montesi. Met o.a. Zak Alam, Sharon Alexander, Gabrielle Anwar, Rick Burgess en Bernie Coulson.

TASMet de stemmen van Brian Dobson als Simon Flanders en Alistair Abell als Stopnow. Het scenario is van Wade Ferley. Het camerawerk is van Philip Linzey.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ryan Robbins op televisie komt.

Reageer