Rodger Bumpass

Acteur

Rodger Bumpass is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

The SpongeBob SquarePants Movie

2004 | Animatie, Komedie, Avonturenfilm, Familiefilm

Verenigde Staten 2004. Animatie van Stephen Hillenburg en Mark Osborne. Met o.a. Tom Kenny, Clancy Brown, Bill Fagerbakke, Rodger Bumpass en Jeffrey Tambor.

Eerste film naar de populaire tekenfilmserie over SpongeBob, een kinderlijk-naïeve aartspositieve spons met een rechthoekige kartonnen broek en twee enorme boventanden, en zijn vriend Patrick, een roze zeester. Het tweetal komt in actie als de kroon van koning Neptunes gestolen is - onderdeel van een snood plan van Plankton. Die wil met behulp van een gestolen krabburgers-recept de wereldhegemonie veroveren. SpongeBob - The Movie is een verfrissende combinatie van houterige animatie en campy live-action (de Baywatch-ster David Hasselhoff duikt op als redder in de nood).

Heavy Metal

1981 | Animatie, Sciencefiction, Avonturenfilm, Actiefilm

Canada 1981. Animatie van Gerald Potterton. Met o.a. Harold Ramis, Eugene Levy, John Candy, Jackie Burroughs en Rodger Bumpass.

Deze episodische tekenfilm is onevenwichtig, maar levert dikke pret als je in de juiste stemming bent. Sexy SF-verhaaltjes in een verscheidenheid aan stijlen, tegen een achtergrond van rock-muziek. De beste: HARRY CANYON, over een Newyorkse taxichauffeur in de toekomst, en DEN, de macho-fantasie van een jongen. De film werd gemaakt in een samenwerking van diverse animatiestudio's, regisseurs en schrijvers. Stemmen van Richard Romanus, John Candy, Joe Flaherty, Don Francks, Eugene Levy, Harold Ramis, John Vernon.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Rodger Bumpass op televisie komt.

Reageer