Paul McCarthy is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Beatles 4 Ever

1995 | Documentaire, Muziek

Frankrijk/Duitsland 1995. Documentaire van Olivier Farines. Met o.a. John Lennon, Paul McCarthy, George Harrison en Ringo Starr.

De geschiedenis van de Beatles aan de hand van archiefmateriaal en getuigenissen van mensen die met hen gewerkt hebben, w.o. Brian Epstein, die hen ontdekte en George Martin die hen muzikale gestalte gaf. Wie THE BEATLES ANTHOLOGY zag, dat ongeveer gelijktijdig verscheen, zal hier niet veel nieuws vinden. Veel van het materiaal dat Farines gebruikt is ook daarin te zien en wordt hier veel oppervlakkiger naar voor gebracht. De documentaire start met beelden van hun optredens in The Cavern en eindigt met hun legendarisch optreden op het dak van de platenstudio in Londen. Ondertussen horen we een hele reeks van hun hits, zoals Twist And Shout, Baby, It's You, All You Need Is Love, Revolution, Get Back, Something en Let It Be. Het scenario is van François Hubert- Rodier en Jean-Paul Boucheny. Christopher Weldon deed de research en voor de montage was Christophe Person verantwoordelijk.

Sgt. Kabukiman N.Y.P.D.

1991 | Horror, Komedie, Actiefilm

Japan/Verenigde Staten 1991. Horror van Lloyd Kaufman en Michael Herz. Met o.a. Rick Gianasi, Susan Byun, Bill Weeden, Brick Bronsky en Thomas Crnkovich.

Lotus, kleindochter van de oprichter van het Newyorkse Kabuki- theater, ziet dat weldra het gesternte voor het eerst in 1000 jaar weer gunstig zal staan voor de Boze Machten om de wereldheerschappij te veroveren. Slechts één persoon, de Kabukiman, kan de aarde redden, maar hoe kan ze hem herkennen? Rond deze tijd zit Sgt. Harry Griswold, een onhandige politieman, zich te vervelen in het Kabuki-theater.

The Woman Who Married Clark Gable

1985 | Komedie

Ierland 1985. Komedie van Thaddeus O'Sullivan. Met o.a. Bob Hoskins, Brenda Fricker, Peter Caffrey, Eamon Kelly en Maeve Germaine.

Dublin 1937. Fricker is helemaal weg van Clark Gable sinds ze de film SAN FRANCISCO zag. Ze begint haar man, Hoskins, steeds meer te zien als Gable. Ze wil dat hij een snor laat groeien en zich gaat kleden als haar held. Zij, van haar kant, gedraagt zich steeds meer als Jeanette MacDonald. Wanneer ze verneemt dat Gable zijn vrouw bedriegt, werkt ze dit uit op Hoskins. Grappige milieuschets met een dramatische ondertoon. Fricker tracht de realiteit van haar troosteloos bestaan te ontvluchten door fictie met de realiteit te verweven, tot ze het verschil niet meer ziet. Hoskins en Fricker kwijten zich uitstekend van hun taak. Andrew Pattman baseerde het scenario op een kort verhaal van Seán O'Faoláin. Aan de camera nam Jack Conroy plaats.