Aleksey Serebryakov

1964 Acteur

Aleksey Serebryakov (1964) is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Leviathan

2014 | Drama

Rusland 2014. Drama van Andrey Zvyagintsev. Met o.a. Elena Lyadova, Vladimir Vdovichenkov, Roman Madyanov en Aleksey Serebryakov.

Magistrale film van festival darling Zvyagintsev (The Return, Elena) over de bijna voortdurend dronken arbeider Kolya, die weigert zijn ouderlijk huis te verkopen aan de corrupte burgemeester. Verzet lijkt zinloos, want ook politie, justitie en zelfs de kerk kiezen de kant van de burgervader. Leviathan is een sombere, pessimistische film, die heel goed te lezen is als satire op het huidige Rusland, waar boeven en opportunisten de dienst uitmaken en de bevolking zich steeds meer van de machthebbers afwendt. Prijs voor het beste script in Cannes, genomineerd voor een Oscar en een BAFTA.

Cargo 200

2007 | Drama, Thriller

Rusland 2007. Drama van Alexei Balabanov. Met o.a. Agniya Kuznetsova, Aleksei Poluyan, Leonid Gromov, Aleksey Serebryakov en Leonid Bichevin.

Zwarte komedie van Alexei Balabanov over dolgedraaide politie-inspecteur in lelijk Russische stadje.

Bolse Vita

1996 | Komedie

Hongarije/Duitsland 1996. Komedie van Ibolya Fekete. Met o.a. Yuri Fomichov, Igor Chernyevich, Aleksei Serebryajov, Ágnes Máhr en Helen Baxendale.

In het jaar 1989 proeven drie Russen van hun pas verworven vrijheid in het zomerse Boedapest, waar zij een Britse en een Amerikaanse toeriste ontmoeten. Al snel maakt hun welbehagen echter plaats voor het moeizame, dagelijkse bestaan in het postcommunistische tijdperk. De critici waren vol lof over dit realistische en humorvolle speelfilmdebuut van documentairemaker Ibolya Fekete, waarin energieke acteurs prachtige rollen spelen.

Serp I Molot

1994 | Drama

SU/Rusland 1994. Drama van Sergei Livnev. Met o.a. Aleksey Serebryakov, Evdokija Germanova, Alla Klyuka en Avangard Leontjev.

In de jaren 1930 voert Stalin een politiek die het mogelijk maakt om geslachtsoperaties uit te voeren, met het doel meer soldaten te hebben voor het leger. Het fascismekomt op en de Sovjetunie wordt bedreigd. Yevdokin Kumetsov (Serebryakov) is zo'n geval. Een blonde arier met het uiterlijk van Rocky- tegenspeler Dolph Lundgren. De film is een gemiste kans.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Aleksey Serebryakov op televisie komt.

Reageer