Jordan Elliot Dwyer

Acteur

Jordan Elliot Dwyer is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Uns geht es gut

2015 | Drama

Duitsland 2015. Drama van Henri Steinmetz. Met o.a. Franz Rogowski, Jonas Dassler, Maresi Riegner, Jordan Elliot Dwyer en Emanuel Schiller.

Regisseur Steinmetz koos nevelig Berlijn voor deze film waarin een vijftal jongelingen samenklontert als een onafscheidelijk maar onvermijdelijk tijdelijk vriendengroepje. Steinmetz’ esoterische benadering geeft de toeschouwer haarfijn zicht op de dynamiek van het meisje met de (haar?) vier jongens, maar doet dat zonder verklarende dialogen. Geen nood, want onder aanvoering van non-verbaal uitmuntend spelende acteurs Riegner en Rogowski komt de experimentele aanpak elegant simpel voor het voetlicht. Kunststukje over onverbrekelijke, bij nader inzien o zo vluchtige vriendengroepjes.

Im Zweifel

2015 |

Duitsland 2015. Aelrun Goette. Met o.a. Claudia Michelsen, Henning Baum en Jordan Elliot Dwyer.

Predikante Judith Ehrmann krijgt het moeilijk wanneer een medescholiere van haar zoon Paul bij een auto-ongeluk om het leven komt en ze vermoedt dat haar man en zoon bij het ongeluk betrokken waren.

Ricky - normal war gestern

2013 | Jeugdfilm

Duitsland 2013. Jeugdfilm van Kai S. Pieck. Met o.a. Rafael Kaul, Jordan Elliot Dwyer en Merle Juschka.

De dorpse tienjarige Ricky voelt zich nergens geborgen, vanwege overwerkte ouders, onnavolgbare vrienden (onder wie een kungfuleraar) en een onverschillige grote broer. Zijn vroegrijpe leventje krijgt kleur als grote broer hem opdraagt een mysterieus dertienjarig meisje te bespioneren, een meisje met wie Ricky meer gemeen heeft dan hij kon vermoeden. Jeugdfilm Ricky is bovenal genoeglijk, en laat zich nergens verleiden tot diepgaande vergezichten. De eeuwigheidswaarde komt van het schilderachtige platteland van Vrijstaat Thüringen, met zijn wuivende graanvelden, precieze bosjes en kabbelende beekjes. Populair op diverse festivals, waaronder Cinekid in Amsterdam.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jordan Elliot Dwyer op televisie komt.

Reageer