Tim Kincaid

Regisseur, Scenarist

Tim Kincaid is regisseur en scenarist.
Er zijn 6 films gevonden.

She's Back

1989 | Horror, Komedie, Actiefilm

Verenigde Staten 1989. Horror van Tim Kincaid. Met o.a. Robert Joy, Carrie Fisher, Matthew Cowles, Sam Coppola en Joel Swetow.

Een klucht op lemen voeten: het zeurende vrouwtje Carrie Fisher wordt door rovers vermoord. Haar al net zo zeurende geest dwingt haar slome duikelaar van een man tot een wraakactie à la DEATH WISH. Een armoedige bedoening. Geen wonder dat deze film de bioscoop nauwelijks gehaald heeft. Ook bekend als DEAD AND MARRIED.

Bad Girls Dormitory

1989 | Actiefilm, Drama

Verenigde Staten 1989. Actiefilm van Tim Kincaid. Met o.a. Carey Zuris, Teresa Farley, Natalie O'Connell en Rick Gianasi.

In een tuchthuis voor jonge vrouwen hebben minderjarige hoeren, dealers en drugsverslaafden alle hoop opgegeven. In deze gewelddadige B-film, geschreven door regisseur Kincaid, hebben zij alle hoop om te overleven laten varen en leren zij zowat alle denkbare perverse spelletjes in een nooit aflatende strijd tegen corrupte bewakers.

The Occultist

1987 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 1987. Horror van Tim Kincaid. Met o.a. Rick Gianasi, Joe Derrig, Jennifer Kanter, Mizan Nunes en Richard Mooney.

Een bijzonder bescheiden occulte thriller over een president van een Caraïbisch eiland, die naar New York moet, terwijl zijn fraaie dochter het bevrijdingsfront steunt die er op uit zijn met behulp van occulte voodoo-krachten hem te vermoorden. In de zich traag en mechanisch voortbewegende film wordt zelfs een bionische mens ingezet die in hetzelfde slakkentempo over het doek trekt. Er wordt overdreven gespeeld.

Robot Holocaust

1986 | Sciencefiction, Avonturenfilm

Italië/Verenigde Staten 1986. Sciencefiction van Tim Kincaid. Met o.a. Norris Culf, Nadine Hart, Angelika Jager, Joel Von Ornsteiner en Jennifer Delora.

Na een opstand der robotten is de Aarde veranderd in een lege, kale woestenij, waar een stelletje vrijheidsstrijders de `Dark One` bevechten, die de mensheid onder het juk slavernij gevangen houdt. Als acteertalent de kwaadaardige robotten zou kunnen tegenhouden, dan zouden deze helden ongewapend zijn! Enige interessante (maar geheel niet overtuigende) robot-kostuums en niets anders.

Mutant Hunt

1986 | Sciencefiction, Horror, Actiefilm

Verenigde Staten 1986. Sciencefiction van Tim Kincaid. Met o.a. Rick Gianasi, Mary Fahey, Ron Reynaldi, Tounie Vrenon en Bill Peterson.

Een speciale eenheid maakt jacht op een aantal bionische lieden die veranderd zijn in desintegrerende moordenaars na de behandeling met een drug, dat de libido (!) moet stimuleren. Idioot. Ook nog eens een low-budget produktie die de kijker moet doen geloven dat het hedendaagse New York het Manhattan van de toekomst is. Het enige interessante aan de film voor fans wordt gevormd door de griezelige make-up.

Breeders

1986 | Horror

Verenigde Staten 1986. Horror van Tim Kincaid. Met o.a. Teresa Farley, Lance Lewman, Frances Raines, Natalie O'Connell en Amy Brentano.

Hoewel met een bescheiden budget gemaakt toch een interessante horrorfilm. Het debuut van Kincaid (die meteen een tweede griezelfilm maakte: MUTANT HUNT), tevens scenarist, gaat over maagdelijke vrouwen die aangerand worden. Daarbij verliezen ze een deel van hun geheugen, waardoor ze hun belagers niet kunnen beschrijven. Het blijken buitenaardse wezens te zijn.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tim Kincaid op televisie komt.

Reageer