Hiroshi Kawaguchi

Acteur

Hiroshi Kawaguchi is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Urusai Imototachi

1963 | Komedie

Japan 1963. Komedie van Yasuzo Masumura. Met o.a. Hiroshi Kawaguchi, Miki Nakasone, Kansko Iwasaki en Kyoko Erami.

In de schoot van een belangrijke Japanse onderneming spelen zich allerlei liefdesgeschiedenissen af. Een eenvoudige film, waarin duidelijk de invloed van THE APARTMENT aanwezig is.

Hoseki Dorobo

1963 | Komedie

Japan 1963. Komedie van Umeji Inoue. Met o.a. Fujilo Yamamoto, Hitomi Nozoe, Hiroshi Kawaguchi en Eiji Funakoshi.

Als het licht uitvalt, raakt een dame in haar hotelkamer een halssnoer met 20-karaats diamanten kwijt. Een zeer middelmatige film, geschreven en bewerkt door een en dezelfde persoon.

Ototo

1960 | Drama

Japan 1960. Drama van Kon Ichikawa. Met o.a. Keiko Kishi, Hiroshi Kawaguchi, Kinuyo Tanaka, Masayuki Mori en Hiroshi Kawaguchi.

Een lastige, verdeelde familie wordt weer één als de minderjarige broer en zoon Kawaguchi tuberculose blijkt te hebben. Alles draait in deze film om zijn warme vriendschap met zijn oudere zuster Kishi. Een sentimenteel drama.

Man'in densha

1957 | Drama

Japan 1957. Drama van Kon Ichikawa. Met o.a. Hiroshi Kawaguchi, Michiko Ono, Chishû Ryû, Haruko Sugimura en Eiji Funakoshi.

Een jongeman, pas afgestudeerd aan de universiteit, wordt geconfronteerd met een hele reeks tegenslagen. Hij zal uiteindelijk eindigen als conciërge in een kleine basisschool in een afgelegen streek. Een vrij sterk, zij het bij vlagen nogal gechargeerd psychologisch drama over menselijke vereenzaming. Ook bekend als THE CROWDED TRAIN.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Hiroshi Kawaguchi op televisie komt.

Reageer