Carol Lane

Acteur

Carol Lane is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Arizona Kid

1929 | Western

Verenigde Staten 1929. Western van Horace B. Carpenter. Met o.a. Art Acord, Cliff Lyons, Bill Conant, Carol Lane en George Hollister.

Marshal Acord grijpt in als een bende een postkoets overvalt, de post steelt en twee mensen gijzelt. Carpenter was ook de scenarist en speelde een rolletje als de vader van Lane.

Bullets And Justice

1929 | Western

Verenigde Staten 1929. Western van Robert J. Horner. Met o.a. Art Acord en Carol Lane.

Matige western, waarin Art weer eens in actie komt tegen bandieten en daarbij Lane in bescherming neemt.

Mystery Valley

1928 | Western

Verenigde Staten 1928. Western van J.P. McGowan. Met o.a. Buddy Roosevelt, Carol Lane, Tommy Bay, Jimmy Kane en Art Rowlands.

McGowan baseerde zijn scenario op het verhaal Snow Dust van Howard E. Morgan. Buddy keert naar huis terug nadat zijn vader, een rancher, is vermoord. De ranch is in de handen van een gokker gevallen. Buddy gaat op zoek naar de moordenaar. Hap Depew deed het camerawerk. Het was de laatste western die Buddy in de periode van de zwijgende film maakte en ook de laatste van zijn serie van zes voor producent Trem Carr.

Lightnin' Shot

1928 | Western

Verenigde Staten 1928. Western van J.P. McGowan. Met o.a. Buddy Roosevelt, J.P. McGowan, Frank Earle, Carol Lane en Jimmy Kane.

Twee ranchers kibbelen al lange tijd over een stuk grond, maar hun respectieve zoon en dochter vinden het wel best en houden van elkaar. De club sluit zich aaneen als ze plotseling een gemeenschappelijke tegenstander hebben: een schurk die probeert illegaal zoveel mogelijk land te bemachtigen. McGowan bewerkte Victor Rousseaus verhaal en Hap Depew deed het camerawerk.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Carol Lane op televisie komt.

Reageer