Sune Mangs

Acteur

Sune Mangs is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

I skugga Hrafnsina

1988 | Avonturenfilm

Zweden/IJsland 1988. Avonturenfilm van Hrafn Gunnlaugsson. Met o.a. Reine Brynolfsson, Tinna Gunnlaugsdottir, Egil Olafsson, Sune Mangs en Kristbjörg Kjeld.

Het vervolg op Gunnlaugssons Vikingfilm HRAFNINN FLYGUR, opnieuw gebaseerd op de vaak gewelddadige sagen. De dochter van een vermoorde Vikingstrijder wreekt haar vaders dood. Uiteindelijk vindt de blonde schoonheid ook nog een geschikte echtgenoot bij een rivaliserende stam. Voor het zover is moet de kijker aardig wat wreed geweld ondergaan in deze ongewone avonturenfilm.

Barnforbjudet

1979 | Drama

Zweden 1979. Drama van Marie-Louise De Geer Bergenstrahle. Met o.a. Ann Smith, Bibi Andersson, Rolf Skoglund, Annalisa Ericson en Mikael Segerstrom.

Een gewone dag in het leven van een zesjarig meisje, gevuld met verrassingen, gebeurtenissen en fantasieën. De film schetst ook de eerste grote liefde - die van een kind voor de ouders - en het verraad van de ouders. USA-titel: THE ELEPHANT WALK.

Som han bäddar fȧr hon lígga

1970 | Komedie, Erotiek

Zweden/Duitsland 1970. Komedie van Gunnar Höglund. Met o.a. Harald Leipnitz, Vera Tschechowa, Diana Kjaer, Sune Mangs en Lissi Alandh.

Een Duitse socioloog moet voor een krant onderzoeken wat er waar is van de mythe van 'Zweedse losbandigheid'. Studentes besluiten hem in de waan te brengen om hem daarna des te effectiever te ontnuchteren, tot zijn verloofde - die vond dat hij wel erg lang wegbleef - poolshoogte komt nemen. Een slimme, maar hypocriete exportfilm die uitgebreid pikanterie etaleert om vervolgens te stellen dat het in werkelijkheid heel anders is. Tot overmaat van ramp heeft de humor iets weg van Duitse logheid en zijn de drie bedrieglijke Zweedses niet eens mooi.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sune Mangs op televisie komt.

Reageer