Angela Greene is acteur.
Er zijn 9 films gevonden.

The Cosmic Man

1959 | Sciencefiction

Verenigde Staten 1959. Sciencefiction van Herbert Greene. Met o.a. Bruce Bennett, John Carradine, Angela Greene, Paul Langton en Scotty Morrow.

Eeen zeer middelmatige SF-werkje met een hoofdrolspeler die je de ene keer wel en de andere keer niet in beeld krijgt, als hij bezig een missie te uit te voeren op Aarde.

Night of the Blood Beast

1958 | Sciencefiction

Verenigde Staten 1958. Sciencefiction van Bernard L. Kowalski. Met o.a. Michael Emmet, Angela Greene, John Baer, Ed Nelson en Tyler McVey.

Een onzinnige Roger Corman-produktie over een astronaut die terugkeert van een ruimtevaart en in wiens lichaam vreemde cellen worden aangetroffen.

Shotgun

1955 | Western

Verenigde Staten 1955. Western van Lesley Selander. Met o.a. Sterling Hayden, Zachary Scott, Yvonne De Carlo, Guy Prescott en Angela Greene.

Een kleurloze Western waarin sheriff Hayden optreedt tegen booswicht Scott. De Carlo is het halfbloedje met wie beiden vrijen.

The Royal African Rifles

1953 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1953. Avonturenfilm van Lesley Selander. Met o.a. Louis Hayward, Veronica Hurst, Michael Pate, Angela Greene en Michael Paré.

Vakkundige actiefilm gesitueerd in 1910 in Afrika waar Hayward als Brits officier met een missie op zoek is naar gestolen wapens.

Loose in London

1953 | Drama

Verenigde Staten 1953. Drama van Edward Bernds. Met o.a. Leo Gorcey, Huntz Hall, David Gorcey, Bernard Gorcey en John Dodsworth.

Wanneer het vermoeden bestaat dat Sach familie is van een op sterven liggende Britse graaf, haasten de 'Bowery Boys' zich naar Engeland, waar ze een stel sluwe erfgenamen ontmaskeren. Genietbare actie. Zie ook: 'Bowery Boys'-serie.

Jungle Jim in the Forbidden Land

1952 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1952. Avonturenfilm van Lew Landers. Met o.a. Johnny Weissmuller, Angela Greene, Jean Willes, Lester Matthews en William Tanner.

In deze belachelijke film leidt Weismuller tegen zijn zin een antropoloog naar het land van de reuzen. Bevat goedkope fragmenten uit eerdere films. Zie ook: 'Jungle Jim'-serie.

At War with the Army

1950 | Komedie, Drama, Muziek

Verenigde Staten 1950. Komedie van Hal Walker. Met o.a. Dean Martin, Jerry Lewis, Polly Bergen, Angela Greene en Mike Kellin.

Martin en Lewis moeten in dienst. Dat maakt Jerry`s gedrag steeds potsierlijker. Het was de eerste lange film van het duo en het begin van een lange samenwerking. Kluchtig, maar met baardige grappen (die met de limonade-automaat blijft goed) en het liedje 'Beans, Beans, Beans.' Vooral voor doorgewinterde Lewis-fans te harden.

King of the Bandits

1947 | Western

Verenigde Staten 1947. Western van Christy Cabanne. Met o.a. Gilbert Roland, Chris-Pin Martin, Angela Greene, Anthony Warde en Laura Treadwell.

De Cisco Kid zit in het nauw: hij wordt beschuldigd van overvallen op postkoetsen die in werkelijkheid door Warde zijn gepleegd. Hij vermomde zich daarvoor als de Cisco Kid. De laatste van zes Cisco Kid-westerns met Roland in de hoofdrol. Zie verder: Cisco Kid-serie.

The Time, the Place and the Girl

1946 | Musical, Komedie

Verenigde Staten 1946. Musical van David Butler. Met o.a. Dennis Morgan, Martha Vickers, Jack Carson, Janis Paige en S.Z. Sakall.

Het beste van deze flutterige, gewrongen musical is de muziek van Arthur Schwartz en Leo Robin waaronder liedjes als 'A Gal in Calico' en 'Rainy Night in Rio'. Het heeft niets te maken met de musical uit 1929 met dezelfde titel. Scenario van Francis Swann, Agnes Christine Johnston en Lynn Starling naar een verhaal van Leonard Lee. Camerawerk van William V. Skall en Arthur Edeson.