Sonja Reichelt

Acteur

Sonja Reichelt is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Ehen vor Gericht - Liebe im Büro

1997 | Drama

Duitsland 1997. Drama van Heidi Ramlow. Met o.a. Jürgen Polzin, Caterina Conti, Cornelia Corba, Isa Haller en Sonja Reichelt.

Volgens de Duitse statistieken is het werk d[KA1]e ontmoetingsplaats voor relaties. De gevolgen: overspel, echtscheidingen en (gedwongen) huwelijken, en dramatische intriges, vooral waar het echtscheiding betreft. Het huwelijk tussen Christoph en Petra is over z'n hoogtepunt heen. Christoph heeft een relatie aangeknoopt met zijn secretaresse Hanna, maar die geeft hem de bons door haar ontslag in te dienen. Christoph troost zich met haar opvolgster Bianca. Zij deelt zijn visie in het geheel niet en besluit Petra van haar wankele voetstuk te stoten.

Lena

1994 | Drama

Duitsland 1994. Drama van Karin Hercher. Met o.a. Katherina Palm, Judy Winter, Hans-Gerd Sonnenburg, Rainer Schöne en Christoph Eichhorn.

Na de val van de Berlijnse muur tracht de uit Oost-Berlijn afkomstige Lena (Palm) werk te vinden. Op het arbeidsbureau staat ze echter eensklaps oog in oog met Markowski (Sch[KA3]one), een vroegere officier van de Stasi. Deze kent haar en weet dat ze zich ooit aan de Stasi verbonden heeft. Hij was het nl. zelf die haar gedwongen heeft te tekenen om haar zoontje terug te krijgen. Hij is echter een nieuw leven begonnen en belooft haar te helpen indien ze over zijn verleden zwijgt. Ze voelt er echter niet veel voor om zich nogmaals te laten chanteren, maar noch haar moeder (Winter) noch haar vroegere vrienden willen haar helpen. Wat is er destijds juist gebeurd? Aangrijpend drama van een moeder die in een politiek onstabiel land, waar mensenrechten slechts een fantasie zijn, vecht voor de voogdij over haar kind. Het grootste deel van de film wordt in flash-back verteld. Maria Seidemann schreef het scenario en achter de camera werd plaatsgenomen door Klaus Liebertz.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sonja Reichelt op televisie komt.

Reageer