Justin Dana is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Dream Chasers

1984 | Familiefilm, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1984. Familiefilm van Arthur R. Dubs en David E. Jackson. Met o.a. Harold Gould, Justin Dana, Carolyn Carradine, Wesley Grant en J.J. Lewis.

Wanneer de elf-jarige Dana hoort dat hij aan een ongeneeslijke ziekte lijdt heeft hij nog maar een wens: de stad bezoeken waar ooit Butch Cassidy opereerde. Zijn vader, die het hem al zo vaak had beloofd, heeft nooit tijd. Bovendien neemt de firma waar zijn vader werkt de winkel in beslag van zijn vriend, Gould, die zijn rekeningen niet kan betalen. Gould moet naar een tehuis voor bejaarden. Dus besluiten ze om samen de werkelijkheid te ontvluchten. Ze trekken naar Wyoming, het avontuur tegemoet. Lekker ouderwetse ontspanningsfilm voor avontuurlijk aangelegde kinderen. Een vlot tempo en de sentimentaliteit wordt niet al teveel uitgesponnen. Gould en de kleine Dana zijn duidelijk in hun sas. Het scenario van Wesley Grant bevat spanning zonder geweld. Aantrekkelijke fotografie van Milas C. Hinshaw.

Dreamchasers

1984 | Drama

Verenigde Staten 1984. Drama van Arthur R. Dubs. Met o.a. Wesley Grant, Carolyn Carradine, Justin Dana en Harold Gould.

Herbie lijkt een gewoon elfjarig jongetje: hij heeft een krantenwijk, speelt baseball en fantaseert over de bankrover Butch Cassidy. Zijn beste vriend is de oude Telford, eigenaar van een antiekwinkel. Telford wordt door Herbie de Sundance Kid genoemd en samen wisselen ze verhalen uit over het Wilde Westen. Er is echter één ding dat Telford niet weet: Herbie is heel erg ziek. Op een dag belooft Herbie's vader om hem mee te nemen naar de plaats waar Butch Cassidy en Sundance Kid vaak verbleven. Herbie is door het dolle heen totdat hij erachter komt dat zijn vader de reis heeft afgeblazen om een business-deal rond te kunnen krijgen. Erger nog is dat de deal betekent dat Telford zijn winkel zal kwijtraken en zijn dochter hem in een bejaardenhuis zal opbergen. Ze besluiten om er samen vandoor te gaan

Skyward Christmas

1981 | Drama

Verenigde Staten 1981. Drama van Vincent McEveety. Met o.a. Suzy Gilstrap, Geoddfrey Lewis, Audra Lindley, Jack Elam en Christopher Connelly.

Het vervolg op de tv-film SKYWARD, opnieuw met Gilstrap als Julie Ward. Ditmaal onderneemt ze een geheime vlucht (met een vliegtuig, wel te verstaan) om haar opa (Elam in een verrukkelijke rol) op te halen teneinde samen met hem Kerstmis te vieren. Ron Howard en Anson Williams produceerden de film voor hun eigen produktiemaatschappijen. Ze schreven ook het verhaal waarop Craig Buck zijn scenario gebaseerd heeft.

To Find My Son

1980 |

Verenigde Staten 1980. Delbert Mann. Met o.a. Richard Thomas, Justin Dana, Molly Cheek, Julie Cobb en Steve Kanaly.

Puntig verhaal geschreven door Sandor Stern over de strijd van een man om een gehandicapte, zevenjarige wees te adopteren.