Regina Dourado

Acteur

Regina Dourado is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Corpo em delito

1989 | Thriller

Brazilië 1989. Thriller van Nuno César Abreu. Met o.a. Lima Duarte, Regina Dourado, Renate Berghi en Dedina Bernardeli.

Een arts besluit documenten te vervalsen om zodoende de misdaden te verhullen die zijn begaan door overheidsinstellingen tijdens de dictatuur. Als hij zich met zijn vrouw terugtrekt om in een huis aan het strand te gaan wonen, wordt hij gekweld door wroeging en achtervolgd door schrikbeelden. Eerste grote speelfilm van de regisseur; een politieke thriller omtrent belangwekkende gewetensbezwaren.

Trigipio

1985 | Drama

Brazilië 1985. Drama van Pedro Jorge de Castro. Met o.a. José Dumont, B. de Paiva, Regina Dourado, Pedro Infante Jr. en Patricia Rivera.

Een ingenieur komt rond 1900 aan in een klein dorp en wordt verliefd op de dochter van het dorpshoofd. Een elegante en waardige film met een schitterende fotografie.

Tigipio

1985 | Drama

Brazilië 1985. Drama van Pedro Jorge de Castro. Met o.a. Jose Dumont, B. de Paiva, Regina Dourado, Joao Falcao en Ricardo Guilherme.

Eén van de mooiste films die in 1985 is geproduceerd, met één van de beste hedendaagse Braziliaanse acteurs in de rol van kolonel Cesario. Deze arme weduwnaar, die eens een rijk man was, woont samen met zijn dochter Matilda in de noord- oostelijke staat Ceara in Brazilië, een gebied dat bekend is om de grote droogte. De streek wordt bezocht door een ingenieur, die er een regeringsproject start. Hij helpt Cesario aan werk, waardoor hij de kans krijgt Cesario's dochter het hof te maken. Dit leidt uiteindelijk tot een tragedie. Een uitstekende film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Regina Dourado op televisie komt.

Reageer