Miguel Molina

Acteur

Miguel Molina is acteur.
Er zijn 12 films gevonden.

Sinfonia de ilegales

2005 | Drama

Spanje 2005. Drama van José Luis de Damas. Met o.a. Alberto Delgado, Miguel Molina, Saturnino García en Emilio De Marchi.

Codigo natural

2001 |

Spanje 2001. Vicente Perez Herrero. Met o.a. Momoyo Miya, Miguel Molina en Antonio Castro.

Cita con el cine Español

1991 |

Frankrijk/Spanje/Portugal 1991. Jorge Paixao da Costa. Met o.a. Judith Henry, Lydia Bosch en Miguel Molina.

Adeus princesa

1991 |

Spanje/Portugal/Frankrijk 1991. Jorge Paixao da Costa. Met o.a. Lydia Bosch, António Capelo, Miguel Molina en Judith Henry.

El anonimo.. vaya papelon!

1990 | Komedie

Spanje 1990. Komedie van Alfonso Arandia. Met o.a. Martxelo Rubio, Jorge de Juan en Miguel Molina.

El Anónimo

1990 | Komedie

Spanje 1990. Komedie van Alfonso Arandia. Met o.a. Miguel Molina, Jorge de Juan, Alejandra Grepi en Patxi Bisquert.

Een student aan de universiteit zakt voor het enige vak dat hij nog moest halen om zijn studie af te ronden. Daarom besluit hij zijn professor een anonieme brief te sturen. Een zeer middelmatige film die een beetje de Amerikaanse komedies over universiteiten imiteert. Zijn enige deugd is bescheidenheid.

No hagas planes con Marga

1988 | Komedie

Spanje 1988. Komedie van Rafael Alcazar. Met o.a. Miguel Molina, Nina Ferrer, Angel de Andrés López en Juan Echanove.

Op een avond ontmoet Andrés Marga, zijn eerste en enige liefde, maar zij verdwijnt al snel. Vanaf dat moment zijn relaties mat andere meisjes afstandelijk. Middelmatig debuut van de regisseur, vol met flash-backs.

Malaventura

1988 | Misdaad

Spanje 1988. Misdaad van Manuel Gutiérrez Aragón. Met o.a. Miguel Molina, Richard Lintern, Icíar Bollaín en José Luis Borau.

Na een tandartsbezoek ziet een jongeman hoe in het gebouw aan de overkant een man een vrouw de diepte in werpt. Een steriel drama over passie, zonder één pluspunt.

La ley del deseo

1987 | Drama, Komedie, Romantiek

Spanje 1987. Drama van Pedro Almodóvar. Met o.a. Eusebio Poncela, Antonio Banderas, Carmen Maura, Miguel Molina en Manuela Velasco.

Vroege film uit het oeuvre van de Spaanse Pedro Almodóvar, die later met ingetogener werk als Hable con ella meer internationaal succes zou hebben. Zijn eerste films vielen op door hun uitbundig kleurgebruik, curieuze personages en veel seksuele onzekerheid en ambiguïteit. Zo ook dit melodrama over de homoseksuele filmmaker Pablo (Eusebio Poncela) die een hevige liefde onbeantwoord ziet, en zijn transseksuele zus Tina (Carmen Maura) die acteerambities koestert. Het loopt allemaal nogal uit de hand, zoals 'la ley del deseo' (de wet van de begeerte) voorschrijft. De mooie rol van Almodovars 'muze' Carmen Maura leverde haar grote populariteit op in homokringen. Geestig, maf en ontroerend.

Dradon Rapide

1986 | Historische film, Biografie

Spanje 1986. Historische film van Jaime Camino. Met o.a. Juan Diego, Victoria Peña, Manuel de Blas, Pedro Díez del Corral en Francisco Casares.

Historisch-biografische film die vrij gedetailleerd alle gebeurtenissen reconstrueert die hebben geleid tot de militaire opstand van 18 juli 1936. Met een duidelijk gebrek aan financiële middelen gemaakt en op meer dan één punt discutabel.

La Mujer del juez

1983 | Erotiek

Spanje 1983. Erotiek van Francisco Lara Polop. Met o.a. Norma Duval, Héctor Alterio, Manuel Tejada en Miguel Molina.

De echtgenote van een rechter in de provincie zoekt een manier om de verveling te verdrijven. Een middelmatig melodrama, ondergeschikt gemaakt aan de erotische uitstraling van de 'vedette' Norma Duval.

1919, crónica del alba

1983 | Romantiek

Spanje 1983. Romantiek van Antonio José Betancor. Met o.a. Miguel Molina, Cristina Marsillach, Walter Vidarte en Emma Suárez.

Het tweede deel van VALENTINA, nu over de overgang van de prille jeugd naar de adolescentie. Een intiem verhaal, overdreven nauwkeurig gefilmd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Miguel Molina op televisie komt.

Reageer