Marco Predolin

Acteur

Marco Predolin is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Assolto per aver commesso il fatto

1992 | Komedie

Italië 1992. Komedie van Alberto Sordi. Met o.a. Alberto Sordi, Angela Finocchiaro, Enzo Monteduro, Marco Predolin en Roberto Sbaratto.

Gepensioneerde ambtenaar Sordi krijgt met list en bedrog het merendeel van de Italiaanse particuliere radio- en tv-stations in handen. In het parlement wordt een wet aangenomen die verbiedt dat er nog nieuwe zenders bijkomen en de zwendelaar weet een deal te sluiten met een mediabaron. Dan zet hij een lucratief handeltje op in Afrika, om vervolgens zijn schreden te richten naar de Amerikaanse mediagigant BCB. Met behulp van niet- bestaande fondsen uit Afrika en een paar Japanse kelners die zich voordoen als zijn concurrenten, weet hij zijn slag te slaan, zonder dat het hem een cent kost. Wat een aardige, scherpe satire had kunnen worden, is ontaard in een platte klucht, waarin de Italiaanse mediabaronnen Berlusconi en Parretti slechts zijdelings een beetje op de hak worden genomen. Jammer!

Vogliamoci troppo bene

1989 | Komedie

Italië 1989. Komedie van Francesco Salvi. Met o.a. Francesco Salvi, Holly Higgins, Barbara D'Urso, Marco Predolin en Enzo Braschi.

Chaotische film die zichzelf nergens serieus neemt, vol grollen. De humor wil sarcastisch zijn, maar is meestal stupide. Regisseur/acteur Salvi heeft in zijn eerste film veel te veel visuele grappen willen maken, en dat wordt na een poosje nogal vermoeiend. Hij mengt spel en animatie, met matig resultaat. Een mager verhaal dat voornamelijk gaat over een man die in augustus, als alle Italianen met vakantie zijn, alleen in de stad blijft, waar hij allerlei vreemde vogels ontmoet. Een nogal stom geheel.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Marco Predolin op televisie komt.

Reageer