Stu Gilliam

Acteur

Stu Gilliam is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Meteor Man

1993 | Sciencefiction, Komedie

Verenigde Staten 1993. Sciencefiction van Robert Townsend. Met o.a. Robert Townsend, Marla Gibbs, Eddie Griffin, Robert Guillaume en James Earl Jones.

Onderwijzer Jefferson Reed (Townsend) uit Washington D.C. is een vredelievend mens, die niets heeft van een superheld. Hij is timide en alles behalve moedig. De straten worden steeds gevaarlijker maar op een wijkvergadering zegt hij niet dat er iets ondernomen zou moeten worden. Dan wordt hij geraakt door een vreemd stuk, een groene meteoriet, waardoor hij over bovennatuurlijke krachten beschikt.

Love Is Not Enough

1978 | Komedie

Verenigde Staten 1978. Komedie van Ivan Dixon. Met o.a. Bernie Casey, Stuart K. Robinson, Renee Brown, Dain Turner en Stu Gilliam.

Een hartverwarmende maar voorspelbare tragikomedie over een zwarte familie in Detroit op zoek naar een beter leven in Californië. Een heel korte serie getiteld HARRIS AND COMPANY kwam uit deze pilot voort.

Brothers

1977 |

Verenigde Staten 1977. Arthur Brown en Arthur Barron. Met o.a. Bernie Casey, Vonetta McGee, Ron O'Neal, Renny Roker en Stu Gilliam.

Goedbedoeld verhaal, gebaseerd op de verhouding tussen militante professor Angela Davis en de literaire zwarte veroordeelde George Jackson in de jaren zestig. De betere momenten in de film komen door slordig filmmaken en een onhandig scenario niet tot hun recht.

Dr. Black, Mr. Hyde

1976 | Horror

Verenigde Staten 1976. Horror van William Crain. Met o.a. Bernie Casey, Rosalind Cash, Marie O'Henry, Ji-Tu Cumbuka en Milt Kogan.

De zwarte geleerde Casey test een experimenteel serum op zichzelf en wordt een wit monster. Geen verrassingen, maar ook niet slecht met Casey goed als de Jekyll-Hyde figuur. Ook bekend als THE WATTS MONSTER en DR. BLACK AND MR. WHITE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Stu Gilliam op televisie komt.

Reageer