Ian Ziering

Acteur

Ian Ziering is acteur.
Er zijn 11 films gevonden.

Sharknado

2013 | Horror

Verenigde Staten 2013. Horror van Anthony C. Ferrante. Met o.a. Ian Ziering, Tara Reid en John Heard.

Menselijk leed vanwege aanvallende haaien, grote overstromingen of woeste tornado's is steevast voorpaginanieuws. Maar over haaien die dankzij stuwend water en/of wind landinwaarts toeslaan, hoor je nooit iets. Sharknado belicht dit zeldzame fenomeen, aan de hand van een toevallig gezelschap dat probeert te ontkomen aan een regen van bloeddorstige haaien in en rond Los Angeles. En onder Los Angeles, want de beesten zitten ook in de riolen. Geniale materie, en de consequent beroerde uitvoering - op alle mogelijke fronten - stelt niet teleur. Zonde van de tijd, maar een must see (een stukje).

The Christmas Hope

2009 | Drama

Verenigde Staten 2009. Drama van Norma Bailey. Met o.a. Madeleine Stowe, James Remar, Tori Barban en Ian Ziering.

Sociaal werkster Patty Addison neemt Emily in huis, een negenjarig meisje dat zojuist haar moeder heeft verloren bij een auto-ongeluk. Door dit meisje herinnert Patty zich de Ware Betekenis van Kerstmis weer.

Lava Storm

2008 | Drama

Canada 2008. Drama van Sean Dwyer. Met o.a. Ian Ziering, Valérie Valois en Vlasta Vrana.

Konden we er met rampenfilms Volcano en Dante's Peak voorlopig even tegen aan? De makers van de Canadese Lava Storm dachten van niet, en kwamen met nog een actiefilm rond stromend lava dat de wereldorde bedreigt - tenzij een stel dappere slimmeriken ingrijpt. Het gezin van John (Ziering) en Lori (Valois) en hun twee tienerkinderen staat al onder druk, een natuurramp in hun omgeving maakt het allemaal nog erger - of toch niet? Actiefilm van B-garnituur grossiert in slappe oneliners en computergraphics die niet overtuigen en gelukkig beperkt blijven.

Tyrannosaurus Azteca

2007 | Sciencefiction, Actiefilm, Avonturenfilm

Verenigde Staten/Duitsland 2007. Sciencefiction van Brian Trenchard-Smith. Met o.a. Ian Ziering, Marco Sanchez en Kalani Queypo.

Cortes en zijn Conquistadores ontdekken een kleine stam die offers brengt aan een 'Thunder Lizard' die overleeft in de jungle.

The Corporation

1996 | Thriller, Sciencefiction

Verenigde Staten 1996. Thriller van Andrew Stevens. Met o.a. Ian Ziering, Katherine Kelly Lang, Dee Wallace, Andrew Stevens en Larry Manetti.

Las Vegas 1999. Computerprogrammeur Darrin Danver (Ziering) wordt ingehuurd door CTC, een softwarebedrijf waarvan Tom Moore (Andrew Stevens) directeur is. Darrins vrouw Deb (Lang) wil afstuderen aan de universiteit, maar merkt algauw dat dit niet op prijs gesteld wordt door CTC. Deb raakt hevig van streek door uitlatingen van Sissy Bonner (Wallace-Stone), de echtgenote van Darrins collega Larry (Manetti). Ze is duidelijk ergens doodsbenauwd voor. Haar buurvrouw, Mrs. Beacham (Stella Stevens), waarschuwt Deb voor CTC. De volgende dag plegen Sissy en Larry zelfmoord. Wat er zich afspeelt bij CTC is duister en wat hun hypnotische computerspel precies inhoudt, dat ze weldra gratis op de markt willen gooien, is onduidelijk, maar het lijkt allemaal zeer onheilspellend. En: wat gebeurt er eigenlijk in de afgesloten suite van het Royal Vegas Hotel? Een low budget film met het thema van de tv-serie Wild Palms, maar veel minder ambitieus geproduceerd. In het scenario van Karen Kelly worden heel wat zaken aangeroerd, maar niet uitgewerkt, zodat de kijker als de film is afgelopen met een heleboel vragen blijft zitten. In het eerste half uur zien we een aantal - naar Amerikaanse begrippen - wilde seksscène's. Het camerawerk is van Garry Graver. Hightech suspense die ook bekend is als MIND STORMED, SUBLIMAL SEDUCTION, ROGER CORMAN PRESENTS SUBLIMAL SEDUCTION en FLASH FRAME. De grote hoeveelheid alternatieve titels geeft te denken... Ultra Stereo.

No Way Back

1996 | Actiefilm, Misdaad, Drama, Thriller

Japan/Verenigde Staten 1996. Actiefilm van Frank Cappello en Frank A. Cappello. Met o.a. Russell Crowe, Helen Slater, Michael Lerner, Etsushi Toyokawa en Kyusaku Shimada.

Vóór zijn Oscar vanwege Gladiator en zijn optredens in The insider en L.A. Confidential lagen de rollen voor Russell Crowe duidelijk nog niet voor het oprapen. De tv-film No way back heeft belachelijke trekjes in het verhaal, maar Crowe's acteertalenten zijn evident en ze bieden veel tegengif. Hij speelt Zack Grant, een FBI-agent die nooit over de dood van zijn vrouw heen is gekomen en wiens carrière in het slop zit. Hij zendt een groentje het veld in tegen een skinhead-leider, maar dit leidt alleen maar tot de kidnapping van Zack's zoon en meer strijd tegen de skinheads en ook tegen mafia. (IdH/VPRO Gids)

Flashframe

1995 | Thriller

Verenigde Staten 1995. Thriller van Andrew Stevens. Met o.a. Andrew Stevens, Katherine Kelly Lang en Ian Ziering.

De beste computergame ontwerper, Darrin Danver, besluit om samen met Deb, zijn lieftallige echtgenote, naar Las Vegas te verhuizen, om daar te werken voor de international Compucom. Ze worden in eerste instantie erg in de watten gelegd door het bedrijf, maar al snel blijken er vreemde dingen gaande te zijn

Welcome to Paradise

1994 | Komedie

Verenigde Staten 1994. Komedie van Bill Norton en Bill L. Norton. Met o.a. Shelley Long, Mel Harris, Delane Matthews, Ian Ziering en François-Eric Gendron.

Drie hartsvriendinnen, Anne Winger (Long), Claire Donowski (Harris) en Denise Donovan (Matthews) zijn allen tegen de veertig. Ze willen wel eens iets anders in hun leven, want dat dreigt te veel een sleur te worden. Ze trekken erop uit in een vrij weekend. Twee van hen laten zich verleiden door jongere macho's en Anne vindt een oude liefde terug, maar het is voor geen van allen de verwachte, paradijselijke rozengeur en zelfs de maneschijn is bleek. Onopvallende film die een hoop gedoe om niks is, netjes verpakt door een oude rot in het vak, regisseur Norton. Zo keurig dat je zelfs vergeet te lachen als dat de bedoeling is.

Savate

1994 | Actiefilm

Verenigde Staten 1994. Actiefilm van Isaac Florentine. Met o.a. Oliver Gruner, James Brolin, Marc Singer, Ian Ziering en Michael Palence.

Rake-klappen-film met als verrassend element terug in de tijd in de Far West, maar verder niets nieuws onder de rijzende zon. Uitsluitend voor genrefans, over de toeren geraakte jongeren en ondernemers die hondsmoe zijn van het echte werken. Deze categorieën hebben met elkaar gemeen dat hun grijze massa uitgeschakeld is geraakt en toezien hoe anderen elkaar letterlijk afstompen. Scenario van Florentine en Julian Stone.

Beverly Hills 90210

1990 | Drama, Familiefilm

Verenigde Staten 1990. Drama van Tim Hunter. Met o.a. Jason Priestley, Shannen Doherty, James Eckhouse, Carol Potter en Jennie Garth.

Pilootfilm van oerpopulair geworden tienerserie over `doorsnee` Amerikaanse gezin Walsh, dat zich uit het vrij landelijke Minnesota in het opulente, statusbewuste Beverly Hills in Californi[KA3]e vestigt. Vooral de lotgevallen van de tweeling Brandon (Priestley) en Brenda (Doherty) worden op de voet gevolgd: hun kennismaking op de middelbare school met hun toekomstige vriendjes en liefjes. Vrij realistisch beeld van wat de jeugd rond 1990 bezighoudt: schoolresultaten, geaccepteerd worden in een groep, geld, drugs, seks, ouders en vooral erbij horen. De tv-serie maakte van Priestley en Perry in een mum van tijd tieneridolen en hun voornamen inspireerde talloze jonge ouders. De titel slaat op de postcode en er volgden 292 afleveringen, die tien tv-seizoenen vulden tot en met de eeuwwisseling. Het scenario is van Darren Star. Het camerawerk is van Christian Santiago. Stereo.

Endless Love

1981 | Romantiek, Drama, Erotiek

Verenigde Staten 1981. Romantiek van Franco Zeffirelli. Met o.a. Brooke Shields, Martin Hewitt, Shirley Knight, Don Murray en Richard Kiley.

Deze film gaat over de liefde tussen twee tieners (Hewitt en Shields), die door hun ouders verdoemd en verraden zijn, en die elkaar na allerlei verschrikkelijk dramatische verwikkelingen tenslotte toch krijgen. Helaas is Zeffirelli met zijn verfilming van het moderne, literaire Romeo-en-Julia verhaaltje van Scott Spencer volledig de mist ingegaan. Wat blijft is het debuut van de slijmerige melkmuil Tom Cruise. Judith Rascoe schreef het scenario.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ian Ziering op televisie komt.

Reageer