Tarver Penna

Acteur

Tarver Penna is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Return of A Stranger

1937 | Misdaad, Drama

Verenigd Koninkrijk 1937. Misdaad van W. Victor Hanbury. Met o.a. Griffith Jones, Ellis Jeffreys, Athole Stewart, Cecil Ramage en Rosalyn Boulter.

De beloftevolle jonge chemicus Jimmy Martin (Jones) heeft een relatie met de rijke erfgename Carol Wall (Boulter). Haar vader tracht Jimmy met geld op andere gedachten te brengen, maar de verbolgen jongeman slaat de boodschapper neer nadat deze hem in een valstrik tracht te lokken. Wat later wordt wel diens lijk gevonden maar het geld is verdwenen. Jimmy is vanzelfsprekend verdachte nr. een. Zelfs Carol is overtuigd van zijn schuld. In paniek vlucht hij naar Zuid-Afrika. Vier jaar later is hij een vermaarde laborant onder een valse naam. In een labo-brand wordt zijn gezicht verminkt. Hij vindt nu dat de tijd gekomen is om terug te keren naar Londen om de ware toedracht van de moord uit te zoeken. Ondertussen is Carol getrouwd met zijn nieuwe werkgever, John Forbes (Ramage). Goed opgebouwd misdaad-melodrama dat het nadeel heeft dat het zo dikwijls geplagieerd werd zodat er bij een hedendaagse visie weinig verrassing overblijft. Toch zorgen het knappe spel en de schitterende plotwendingen nog steeds voor een boeiend filmspektakel. Akos Tolnay en Reginald Long baseerden het scenario op een toneelstuk van Rudolf Lothar. Fotografie is van James Wilson. In Amerika uitgebracht als THE FACE BEHIND THE SCAR.

The Avenging Hand

1936 | Misdaad, Drama

Verenigd Koninkrijk 1936. Misdaad van Frank Richardson. Met o.a. Noah Beery sr, Louis Barrett, Kathleen Kelly, James Harcourt en Ben Welden.

Gangster uit Chicago zit tijdens zijn vakantie in Londen achter oplichters aan. Behoorlijk geschifte maar erg leuke B-film van regisseur Frank Richardson (Niet, zoals vermeld staat in andere naslagwerken, van Victor Hanbury).

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tarver Penna op televisie komt.

Reageer