Nastja Arcel

Acteur

Nastja Arcel is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

De Drie Musketiers

2006 | Animatie, Familiefilm

Denemarken/Letland/Verenigd Koninkrijk 2006. Animatie van Janis Cimermanis. Met o.a. Nastja Arcel, Peter Gantzler, Lars Hjortshøj en Nicolai Kopernikus.

Animatiefilm gebaseerd op het beroemde avonturenboek van Alexandre Dumas. De jonge wannabe musketier D'Artagnan en de drie vermaarde musketiers Aramis, Arthos en Porthos doen verwoede pogingen om de koningin van Frankrijk haar de verloren diamanten terug te bezorgen. De plot lijkt te ingewikkeld voor de allerjongste kijkers, maar de koddige animatie vergoedt veel.

The Judge

2005 | Drama

Denemarken/Verenigd Koninkrijk 2005. Drama van Gert Fredholm. Met o.a. Peter Gantzler, Micky Skeel Hansen en Nastja Arcel.

Een rechter komt onder druk te staan als een Georgiër die van hem geen asiel heeft gekregen, probeert om in het bijzijn van meerdere mensen zelfmoord te plegen. En als dan ook zijn zoon - die hij als baby voor het laatst heeft gezien - plotseling opduikt, gaat hij nadenken over zijn leven.

Dommeren

2005 | Drama

Denemarken 2005. Drama van Gert Fredholm. Met o.a. Peter Gantzler, Peter Schrøder, Micky Skeel Hansen, Benjamin Boe Rasmussen en Nastja Arcel.

Rechter Jens Christian Poulsen weigert de Georgiër Sergo Bliadze asiel op grond van criminele handelingen. De vertwijfelde man doet hierop in bijzijn van iedereen een zelfmoordpoging. Christian komt hierdoor onder grote druk te staan. Als dan ook nog zijn zoon opduikt die hij als baby voor het laatst heeft gezien, begint hij na te denken over de afgelopen jaren.

King's Game

2004 | Thriller

Denemarken 2004. Thriller van Nikolaj Arcel. Met o.a. Nastja Arcel, Søren Pilmark en Anders W. Berthelsen.

Tijdense de parlementsverkiezingen krijgt de getalenteerde journalist Ulrik Torp de grote kans om rechtstreeks vanuit het Deense parlement te berichten. Trots weet hij de belangrijkste kandidate in een lastig parket te brengen. Als haar man zelfmoord pleegt beseft Ulrik dat hij gebruikt is.

Belma

1995 | Familiefilm, Korte film

Denemarken 1995. Familiefilm van Lars Hesselholdt. Met o.a. Simon Holk, Emina Isovic, Rade Serbedzija, Jess Ingerslev en Börje Ahlstedt.

Een Deense tiener, Rasmus (Holk) leert een een lief Bosnisch vluchtelingetje, Belma Papac (Isovic) kennen die met haar lotgenoten is ondergebracht in een drijvend pension in de haven van de Deense hoofdstad, Kopenhagen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Nastja Arcel op televisie komt.

Reageer