Tom Richards

Acteur

Tom Richards is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Sher Mountain Killings Mystery

1990 | Fantasy, Thriller

Australië 1990. Fantasy van Vince Martin. Met o.a. Phil Avalon, Tom Richards, Abigail, Ric Carter en Ron Becks.

Een tamme fantasy-thriller over de diefstal van een mystieke steen die eigendom was van een honderjarige. In een DELIVERANCE- achtige sfeer komen drie slechterikken in de strijd om het kleinood tegenover twee dames te staan, een jongen, diens broer en de held. De goeden worden een handje geholpen door de geest- verschijning van de boswachter, die uitgerust is met een pijl en boog. De boosdoeners krijgen hun verdiende loon. De situaties in de film zijn afgezaagd, het dialoog is inhoudsloos en het is middelmatig inelkaar gezet. Becks is niet geschikt voor de rol en Bugner kan zich beter blijven bezighouden met wat hij kan: boksen.

Breaking Loose

1988 | Drama, Familiefilm

Australië 1988. Drama van Rod Hay. Met o.a. Peter Phelps, Vince Martin, Abigail, Angela Kennedy en Sandra Lee Patterson.

Ouderwets jongerendrama over de moeilijke weg naar de volwassenheid met zon, zee, strand en surfen. De titel is niet helemaal toevallig gekozen... Regisseur Hay schreef zijn eigen scenario voor dit vlugge niemendalletje en de fotografie is van Richard Michalak. Dolby.

Dawn

1979 | Biografie, Sportfilm, Drama

Australië 1979. Biografie van Ken Hannam. Met o.a. Bronwyn Mackay-Payne, Tom Richards, John Diedrich en Bunney Brooke.

Waarheidsgetrouwe biografie over de Australische zwemster Dawn Fraser die op drie opeenvolgende Olympische Spelen goud won (Melbourne, Rome en Tokio).

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tom Richards op televisie komt.

Reageer