David Sumner

Acteur

David Sumner is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Silent Witness: Long Days, Short Nights

1996 | Misdaad, Thriller

Verenigd Koninkrijk 1996. Misdaad van Mike Barker. Met o.a. Amanda Burton, John McGlynn, Clare Higgins, Colin Salmon en Ronald Pickup.

Een lijk in verre staat van ontbinding met een ingekrast kruis op de borst is hoogstwaarschijnlijk het slachtoffer van een rituele moord. Als er een tweede, soortgelijke moord gepleegd wordt, wordt Sebastianne Bird verdacht, van wiens commune beide slachtoffers lid waren. Alleen Sam is niet van Birds schuld overtuigd. Zij heeft politiearts Owen in het vizier

Monique

1969 | Erotiek

Verenigd Koninkrijk 1969. Erotiek van John Bown. Met o.a. Sibylla Kay, Joan Alcorn, David Sumner, Jacob Fitz-Jones en Nicola Bown.

Een rijk echtpaar neemt een au pair-meisje voor dag en nacht aan: overdag onderhoudt het meisje een lesbische relatie met mevrouw, de nachten zijn voor meneer. Dat kan natuurlijk niet goed gaan - en dat doet 't dan ook niet. Van deze film zegt de regisseur dat hij de draak heeft willen steken met ongewone liefdesverhoudingen. Het is een en ander niet aan te zien.

Submarine X-1

1968 | Oorlogsfilm

Verenigd Koninkrijk 1968. Oorlogsfilm van William Graham en William A. Graham. Met o.a. James Caan, Rupert Davies, David Sumner, William Dysart en Norman Bowler.

Zelfs James Caan (The Godfather) was onbekend toen hij in deze oorlogsfilm speelde. Zijn spel is prima, maar de actie nogal standaard. Caan is de Canadese no nonsense onderzeeër-officier Bolton die na een nederlaag tegen de nazi's waarbij dertig bemanningsleden omkwamen opnieuw een missie krijgt. Hij moet Britse manschappen klaarstomen om in experimentele duikboten (de 'X' komt van X-periment) een Duits oorlogsschip te vernietigen. De halve film behandelt de harde trainingen die volgens de cinemawetten natuurlijk op hevig verzet stuiten. Verder mooie onderwaterplaatjes van Paul Beeson (Raiders of the lost Ark). (IdH/VPRO Gids)

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer David Sumner op televisie komt.

Reageer