Virginie

Acteur

Virginie is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Dragueuses très expertes en pénétrations viriles

1984 | Erotiek

Frankrijk 1984. Erotiek van Johanna Morgan. Met o.a. Alain L'Yle, Claude, Marc, Marie-France en Virginie.

Een stel vrienden verwelkomen in hun villa Claude, die twee liftsters in zijn dikke auto heeft meegenomen. De dankbetuigingen geschieden in natura en er ontstaat dus een orgie. De acteurs schamen zich kennelijk voor hun aandeel in deze film, want zij durven niet eens meer een pseudoniem te gebruiken uit angst herkend te worden.

Châtelaine lubrique cherche professeurs pour sadomisations

1984 | Erotiek

Frankrijk 1984. Erotiek van Johanna Morgan. Met o.a. Alain L'Yle, Marie-France, Virginie, Marc en Claude.

Waar halen ze die titels vandaan! Een heel avondvullend programma alleen om te laten zien hoe een jonge vrouw uiteindelijk haar leraar Engels verleidt. Zowel de producent als de acteurs hebben gekozen voor strikte anonimiteit.

Salons spéciaux

1981 | Erotiek

Frankrijk 1981. Erotiek van Patrick Aubin (Jean-Claude Roy). Met o.a. Alban Ceray, Serena Blacklord, Lucie Doll, Morgane en Dominique Aveline.

Het lijkt of de best aardige erotische komedie ACCOUPLEMENTS POUR VOYEURS (1979) nog eens gemonteerd is. Niet alleen nutteloos maar een complete ramp. Vat namelijk de oorspronkelijke film samen door doodeenvoudig tien minuten weg te laten!

Accouplements pour voyeurs

1979 | Erotiek

Frankrijk 1979. Erotiek van Patrick Aubin (Jean-Claude Roy). Met o.a. Alban Ceray, Serena Blackford, Lucie Doll, Morgane en Dominique Aveline.

Seksuele avontuurtjes, inclusief misverstanden en grappige situaties, in een tamelijk eigenaardige massagesalon. Het moet gezegd worden dat de regisseur in staat is erotische komedies, met de onvermijdelijke hardpornoscènes, in elkaar te zetten. Een pikant stijltje.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Virginie op televisie komt.

Reageer