Giovanni Ullu is componist.
Er zijn 3 films gevonden.

Love, Lust & Extasy

1984 | Erotiek

Duitsland/Griekenland 1984. Erotiek van Ila Milonako. Met o.a. Massimo Sadurny, Danilo Micheli, Mireille Damien en Ajita Wilson.

Het huwelijk van Harry Wallis en zijn vrouw Tara is vanaf het begin onbevredigend voor beiden. Ondanks al zijn rijkdom kan Harry zijn vrouw niet datgene geven waarnaar zij het meeste verlangt: seksuele bevrediging. Hij vreest dan ook het ergste wanneer een jonge schilder naar het huis komt om een portret van Tara te schilderen. Tussen Tara en de jonge man ontstaat een gepassioneerde verhouding en vertwijfeld rent Harry het huis uit en krijgt kort daarna een ongeluk dat hij ternauwernood overleeft. Ondertussen blijkt Harry's secretaresse en vertrouwelinge Teresa ook een oogje te hebben op schilder Alex, die zich gevleid voelt door alle aandacht. Harry laat het er niet bij zitten en huurt een privédetective in die compromitterende plaatjes schiet van Tara en haar minnaar. Hij chanteert haar met de foto's in ruil voor geld en haar lichaam. Dit heeft echter verstrekkende gevolgen

Love, Lust & Ecstasy

1980 | Erotiek, Mysterie

Griekenland 1980. Erotiek van Ilia Milonako. Met o.a. Ajita Wilson, Mireille Damien, Danilo Micheli, Massimo Sadurny en Stratos Zamidis.

De aan de rolstoel gekluisterde jaloerse echtgenoot, laat zijn vrouw door een privé-detective schaduwen, omdat zij een verhouding heeft met de portretschilder, die aan huis komt. De detective denkt er echter een slaatje uit te slaan door eerst de negatieven aan de vrouw te verkopen, maar zij wordt vermoord. Een sekswerkje gehuld in wat op een misdaadfilm moet lijken, waarin bovendien slecht wordt geacteerd.

Emanuelle - Queen of Sados

1979 | Thriller, Erotiek, Misdaad

Griekenland 1979. Thriller van Ilias Milonakos. Met o.a. Laura Gemser, Gabriele Tinti, Gordon Mitchell, Livia Russo en Harris Stevens.

`Zwarte` Emanuelle (met [KL1]e[KL1]en `m`, gespeeld door Gemser) laat het priv[KA1]evliegtuig van haar man, die zij haat omdat hij wreed in bed is, saboteren door een crimineel (Stevens). Na de liquidatie van haar echtgenoot, gaat zij met haar stiefdochter (Russo) naar Cyprus. Zij neemt de leiding over van de fruithandel in sinaasappelen van haar man, maar diens vennoot (Mitchell) laat discreet uitzoeken hoe zijn partner om het leven is gekomen. De schurk komt ook opdagen om haar te chanteren en ontmaagt haar dochter in het voorbijgaan. Emanuelle valt voor een vriend (Tinti) van haar man en wreekt zich op de verkrachter van haar dochter, die zij in een antiek amfitheater afslacht. Een zogenaamde erotische thriller, in Cyprus gedraaid met een banaal scenario van regisseur Milonakos en mooie toeristische plaatjes van cameraman Vassilis Christomoglou. Gemser heeft de uitstraling van de ideale soft-porno ster: ze beweegt gracieus als een gazelle en glimlacht betoverend met een onschuldige, verleidelijke blik.