Monica Rametta

Acteur, Scenarist

Monica Rametta is acteur en scenarist.
Er zijn 3 films gevonden.

Un Bacio

2016 | Drama

Italië 2016. Drama van Ivan Cotroneo. Met o.a. Leonardo Pazzagli, Rimau Ritzberger Grillo, Valentina Romani en Simonetta Solder.

De 16-jarige Lorenzo maakt er geen geheim van dat hij homo is. De pesterijen die dat uitlokt lijken hem niet te raken. Hij sluit vriendschap met twee andere outsiders: het vrijgevochten meisje Blu en Antonio, de ster van het basketbalteam, maar buiten de sportzaal een stille, verlegen jongen. Samen nemen ze het op tegen de pesters en treiterkoppen. Maar een schuchtere kus verandert alles.

Gli ultimi giorni

1992 | Romantiek, Komedie

Italië 1992. Romantiek van Corso Salani. Met o.a. Corso Salani, Monica Rametta, Lorenza Indovina, Danilo Trotta en Lorenza Branzi.

Amusante film over een jongeman die vastbesloten is het meisje van wie hij houdt terug te winnen. De jonge regisseur Salani en co-producente Rametta spelen de hoofdrollen, resp. Alberto en Marina. Alberto wil trouwen met het meisje waarmee hij een poosje een knipperlicht-verhouding had. Hij gaat naar het eiland waar Marina woont en ontdekt dat ze op het punt staat met een ander te trouwen. Hij kan zich er niet bij neerleggen en stelt alles in het werk om haar terug te krijgen. Een van die zeldzame kleine, onafhankelijke Italiaanse films, spreekt de kijker aan en is verfrissend naast de commerciële rommel die de grote produktiemaatschappijen over ons uitstorten.

Voci d'Europa

1989 | Drama

Italië 1989. Drama van Corso Salani. Met o.a. Monica Rametta, Corso Salani en Raul Pasadas Infanti.

Een docudrama over een jong stel, Rametta en Salani, die met een bestelbusje door Hongarije, Spanje en Gibraltar trekken. Een compilatie van drie korte, enigszins met elkaar samenhangende episodes. De kijker krijgt een beeld van de vele gebeurtenissen en situaties waarin het tweetal terecht komt. De film begint in Hongarije in het jaar 1986 en verplaatst zich daarna naar Spanje en Gibraltar. Er gebeurt eigenlijk niets. De film lijkt dan ook op een project van de filmacademie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Monica Rametta op televisie komt.

Reageer