Pat Conway is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Brighty of Grand Canyon

1967 | Familiefilm

Verenigde Staten 1967. Familiefilm van Norman Foster. Met o.a. Joseph Cotten, Pat Conway, Karl Swensen en Dick Foran.

Een onschuldig verhaaltje over een ezeltje in de locatie uit de titel: prima voor de kinderen.

Brighty Of The Grand Canyon

1967 |

1967. Norman Foster. Met o.a. Pat Conway, Dick Foran, Joseph Cotten en Karl Swenson.

Een onschuldig verhaaltje over een ezeltje in de locatie uit de titel: prima voor de kinderen.

Geronimo

1962 | Western

Verenigde Staten 1962. Western van Arnold Laven. Met o.a. Chuck Connors, Kamala Devi, Ross Martin, Adam West en Pat Conway.

In het jaar 1883 geeft de Apachen-hoofdman Geronimo zijn verzet tegen de blanken op en trekt hij samen met zijn stam het San Carlos-reservaat in Arizona binnen. Als men hen echter ook daar vernedert en probeert te bedriegen, binden hij en een handjevol moedige mannen de strijd met de blanken opnieuw aan. Spannend verhaal over Indianen op oorlogspad. Connors voldoet aan de verwachtingen in de titelrol. Scenario van Pat Fielder. Camerawerk van Alex Phillips.

Undersea Girl

1957 | Misdaad

Verenigde Staten 1957. Misdaad van John Peyser. Met o.a. Mara Corday, Pat Conway, Dan Seymour, Florence Marly en Myron Healey.

Een slordig moordverhaal waarin boeven zowel als wetsdienaren een geroofde schat van de oceaanbodem willen lichten.

Destination 60,000

1957 | Sciencefiction

Verenigde Staten 1957. Sciencefiction van George Waggner. Met o.a. Preston Foster, Pat Conway, Jeff Donnell en Coleen Gray.

Een matte film over wat er allemaal gebeurt als testpiloten door de ruimte vliegen, terwijl hun gezinnen op aarde gespannen afwachten.

Flight to Hong Kong

1956 | Avonturenfilm, Misdaad, Thriller

Verenigde Staten 1956. Avonturenfilm van Joseph M. Newman. Met o.a. Rory Calhoun, Barbara Rush, Dolores Donlon, Soo Yong en Pat Conway.

Doorsneegeschiedenis over een gangster in het Verre Oosten die meer om Rush geeft dan om zijn smokkelvrienden; dat kost hem dus bijna zijn leven. Leo Townsend en Edward G. O'Callaghan bewerkten het verhaal van J.M. Newman, Townsend en Gustave Field tot scenario. Het camerawerk is van Ellis W. Carter.

An Annapolis Story

1955 | Drama

Verenigde Staten 1955. Drama van Don Siegel. Met o.a. John Derek, Diana Lynn, Kevin McCarthy, Pat Conway en Alvy Moore.

Ongeïnspireerd; opnieuw gebruikte formule van een militaire opleidingsschool met Derek en McCarthy die een harde training ondergaan en verliefd worden op Lynn.