Norton Virgien

Regisseur

Norton Virgien is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Curious George 2: Follow That Monkey!

2009 | Animatie, Familiefilm

Verenigde Staten 2009. Animatie van Norton Virgien.

De nieuwsgierige George sluit vriendschap met olifant Kayla, die haar broer en zus ontzettend mist. George besluit samen met Kayla naar hen op zoek te gaan in Californië. Ze reizen te voet, met de trein en met een vrachtwagen. Al gauw zit Danno Wolfe, een veiligheidschef, hen op de hielen en worden ze teruggebracht naar New York. Kayla's eigenaar realiseert zich dan hoe erg Kayla haar familie mist en brengt haar broer en zus naar het circus in New York.
Met de stemmen van oa Frank Welker, Jeff McNeal en Jamie Kennedy.

Ratjetoe en de Thornberry's: Bij de beesten af!

2003 | Familiefilm, Animatie

Verenigde Staten 2003. Familiefilm van Norton Virgien en Flea. Met o.a. Nancy Cartwright, Elizabeth Daily, Bruce Willis, Lacey Chabert en Tim Curry.

De wild pratende peuters uit Rugrats belanden op een eiland waar ze gered moeten worden door de hysterische familie Thornberry.

The Rugrats Movie

1998 | Animatie, Familiefilm, Komedie

Verenigde Staten 1998. Animatie van Norton Virgien en Igor Kovalyov. Met o.a. Whoopi Goldberg, Elizabeth Daily, David Spade, Christine Cavanaugh en Tim Curry.

Op de jeugdzender Nickelodeon was de tekenserie Rugrats het grootste kijkcijferkanon. Dus kwam er een Rugrats film. De tekeningen hebben niks aan lelijkheid ingeboet en de verwikkelingen doen de originele serie eer aan. Een stel baby's en peuters gaat eropuit om het nieuwe broertje van Tommy terug te brengen naar het ziekenhuis, omdat het zoveel huilt. Het tripje wordt een Odyssee voor onderdeurtjes. De film werd een onverwachte superhit.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Norton Virgien op televisie komt.

Reageer