Bea Reszat

Acteur

Bea Reszat is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Kein Mann für eine Nacht

1999 | Romantiek

Duitsland 1999. Romantiek van Thomas Bohn. Met o.a. Floriane Daniel, Max Tidof, Liane Forestieri, Ingolf Lück en Gabi Herz.

Bianca (Daniel), een zelfbewuste ambitieuze jonge vrouw die voor een reclamebureau in Hamburg werkt, is uitgekeken op haar vriend Klaus (L[KA3]uck), de regisseur van haar spotjes. Ook de vervelende vernissages, waar haar collega`s onder een glas champagne hopen onzin uitkramen, hangen haar de keel uit. Tijdens een van deze saaie bedoeningen valt haar oog op de Roemeense schilder Ion Dinka (Tidof). Ze raakt gefascineerd en wordt gelijktijdig afgestoten door zijn openhartige optreden. Ze ziet het primitieve beest in hem en dat onderscheidt hem van de aalgladde Hamburgse yuppies. Ze wil hem beschaving bijbrengen, maar Ion is sterker dan zijzelf. Een flauwe komedie over de liefde tussen twee mensen met totaal verschillende achtergronden. Wie moet wie temmen? Het verhaal van de wolf die terecht komt in een kudde brave schapen, die alleen maar het goede in het leven kennen. De humor is van laag niveau en de rolverdeling is stereotiep en zonder diepgang. Het zwakke scenario werd geschreven door Brigitte Drodtloff. Het camerawerk is van Peter von Haller. Stereo.

Viva

1987 | Animatie, Komedie, Experimenteel

Duitsland 1987. Animatie van Thomas Bohn. Met o.a. Kai H. Tilgen, Bea Reszat, Udo Weinberger, Hendrik Höfer en Louis Pichler.

Twee jonge cineasten uit München stelden zich als doel de korte film weer een plaats te geven in de bioscoop. VIVA werd dan ook een cocktail van 13 verschillende bijdragen uit de Duitse korte filmwereld: trucage films, korte speelfilms en portretten. De films worden verbonden door een originele raamvertelling. Ook bekend als DAS SCHRILLSTE AUS DER KURZFILM-SZENE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Bea Reszat op televisie komt.

Reageer