Peter Coke

Acteur

Peter Coke is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Broken Horseshoe

1953 | Mysterie, Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1953. Mysterie van Martyn C. Webster. Met o.a. Robert Beatty, Elizabeth Sellars, Peter Coke, Janet Butler en Hugh Kelly.

Mayne is slachtoffer van een verkeersongeval. Arts Beatty redt hem op het nippertje. De dader is doorgereden. Een jonge vrouw, Sellars, geeft bloemen af in de vorm van een gebroken hoefijzer, maar Mayne beweert haar niet te kennen. Voordat hij het ziekenhuis verlaat overhandigt Mayne Beatty een envelop, met het verzoek die te posten als hem iets mocht overkomen. En ja hoor: een week later treft Beatty hem vermoord aan. De geheimzinnige dame verschijnt weer ten tonele, en ze haalt Beatty over de politie niets over haar te vertellen. Zo komt Beatty terecht in een draaikolk van moord en bedrog, met de inhoud van de envelop als inzet. Efficiƫnte thriller met tal van onverwachte wendingen en mysterieuze personages. A.R. Rawlinson liet zich vrij inspireren door de tv-serie van Francis Durbridge. In beeld gebracht door Gerald Gibbs.

I Met a Murderer

1939 | Drama, Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1939. Drama van Roy Kellino. Met o.a. James Mason, Pamela Kellino, Sylvia Coleridge, William Devlin en Peter Coke.

Een landbouwer (Mason) vermoordt zijn vrouw en wordt geholpen door een schrijfster die met haar caravan net in de buurt is. Destijds vrij gunstig onthaald ondanks gebreken en in 1947 opnieuw uitgebracht. Mason schreef het scenario samen met de regisseur en was ook co-producent. Kellino was tevens de cameraman.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Peter Coke op televisie komt.

Reageer