Margaret Rose Keil

Acteur

Margaret Rose Keil is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Il Decamerone proibito

1972 | Komedie, Historische film, Erotiek

Italië 1972. Komedie van Carlo Infascelli. Met o.a. Dado Crostarosa, Mario Frera, Malisa Longo, Carlos de Carvalho en Gabriella Giorgelli.

De verhalen van Boccaccio ondergebracht in de raamvertelling van een naïeve maar aantrekkelijke monnik die de begeerte van een aristocrate wekt, maar op het beslissende moment wordt betrapt door haar echtgenoot. Hij wordt veroordeeld tot castratie. Dit in dubbel opzicht goedkoop gemaakte vluggertje, om in te haken op het succes van Pasolini's DECAMERONE, mist de vitaliteit en de poëzie van het voorbeeld en werkt daardoor alleen maar flauw en platvloers.

Il Ritorno dei gladiatori più forti del mondo

1971 | Avonturenfilm

Italië/Spanje 1971. Avonturenfilm van Adalberto Albertini. Met o.a. Brad Harris, Michel Lemoine, Albert Farley, Margaret Rose Keil en Maria Pia Conte.

Ca. 300 na Chr. heeft het sterk verdeelde Romeinse Rijk te lijden onder aanvallen van barbarenstammen. Hieraan maakt een dappere proconsul met een troep gespierde gladiatoren een einde. Een niet zeer fantasierijke film, maar hij geeft onderhoudend kijkplezier en veel actiewerk. USA: 3 GIANTS OF THE ROMAN EMPIRE.

Totò di notte n.l

1962 | Komedie

Italië 1962. Komedie van Mario Amendola. Met o.a. Totò, Erminio Macario, Margaret Rose Keil en Mac Ronay.

Nin[KA2]i Cantachiaro (Tot[KA2]o) krijgt een erfenis en besluit op reis te gaan met zijn assistent Mim[KA2]i (Macario). Als amateurmuzikanten willen ze graag in chique nachtclubs spelen. Ze reizen naar Madrid, Londen, Parijs, New York en Hong Kong, maar nergens kunnen ze hun droom verwezenlijken en ze besluiten terug te keren naar Rome. Een parodie op de ontelbare aftreksels van de succesvolle documentaire EUROPA DI NOTTE uit 1958. Daarin wordt het nachtleven in verschillende landen getoond en de verboden dromen van de Italianen, die nog steeds in een moralistische en schijnheilige wereld leven. Totò ziet er oud en vermoeid uit, maar hij weet nog steeds de lachers op zijn hand te krijgen, bijgestaan door Macario.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Margaret Rose Keil op televisie komt.

Reageer