Marie-Christine Conti

Acteur

Marie-Christine Conti is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Mohamed Bertrand Duval

1990 | Komedie

Frankrijk 1990. Komedie van Alex Métayer. Met o.a. Alex Métayer, Moussa Netti, Marie-Christine Conti, Moussa Maskry en Marie-Christine Adam.

Zigeuners en Arabieren wonen in een vervallen hotel dichtbij de meer van Berre, die zich midden in een industri[KA3]ele en petrochemische zone bevindt. Op een dag verschijnt daar de Parijzenaar Maurice Bertrand Duval (Métayer), die zich langzaam in de gemeenschap integreert totdat hij uiteindelijk Mohamed heet. We weten niet wat we van deze kale, onhandige film met haar ongewilde omgekeerde racisme moeten denken, maar hij is in ieder geval niet duidelijk, want we vragen ons af wat de regisseur-hoofdrolspeler heeft willen overbrengen. De constante wijfeling tussen fictie en sociologische studie maakt het er al niet beter op! Bovendien is het niet voldoende je eigen rol in het leven te spelen om overtuigend over te komen: er moet ook behoorlijk geregisseerd worden! De muziek is wel de moeite waard. De beelden zijn van Alain Choquart.

Collections privées

1978 | Erotiek

Frankrijk/Japan 1978. Erotiek van Just Jaeckin, Shuji Terayama en Walerian Borowczyk. Met o.a. Laura Gemser, Roland Blanche, Catherine Gandois, Hiroshi Mikawi en Takeshi Wakamatsu.

Drieluik. I. Een zeeman strandt op een eiland vol aantrekkelijke vrouwen die na de liefde aan kannibalisme doen. II. Een jongeman verdwaalt na de dood van zijn moeder in vage jeugdherinneringen en hervindt moederliefde in de armen van een bordeelhoer. III. Een tingeltangelbezoeker koopt een nacht van een danseres en ontdekt 's ochtends haar eigen kind waarvoor geen plaats meer was in bed, in een kast. Schetsen over 'erotiek en het mysterie vrouw' blijven aan de decoratieve oppervlakte, waardoor flauwiteiten en cryptische onzin nauwelijks worden verhuld. Alleen Borowczyk maakt met het verhaal van De Maupassant een uitschieter binnen zijn latere werk, hoewel - ondanks de Max Ophüls-inspiratie - het voorbeeld niet wordt geëvenaard.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Marie-Christine Conti op televisie komt.

Reageer