Boon Collins

Regisseur

Boon Collins is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Abducted II: The Reunion

1995 | Actiefilm, Thriller

Canada 1995. Actiefilm van Boon Collins. Met o.a. Raquel Bianca, Lawrence King, Debbie Rochon, Donna Jason en Dan Haggerty.

In dit wat ranziger vervolg op de originele ABDUCTED-film uit 1986 (ook van Collins) speelt Lawrence King (voorheen Lawrence King-Phillips) wederom de naar liefde hunkerende bergbewoner Vern. Hij ontvoert dit keer echter niet één, maar drie sexy kampeersters. Ook Haggerty, als de misprijzende vader, is weer van de partij. Het scenario is van Lindsay Bourne en regisseur Collins, die ook de oorspronkelijke film op hun naam hebben staan. Eigenlijk bent u de enige die niet aan deze reünie deelneemt - als u tenminste het geluk hebt deze film te missen. Het camerawerk is van Danny Nowak.

Spirit Of The Eagle

1991 | Avonturenfilm, Western, Familiefilm

Canada/Verenigde Staten 1991. Avonturenfilm van Boon Collins en Kathleen Phelan. Met o.a. Dan Haggerty, William Smith, Trever Yarrish, Jeri Arrendondo en Taylor Lacher.

Als een cartograaf onbekende stukken van Noord-Amerika in kaart brengt, wordt zijn zoon gekidnapt en verkocht aan Indianen. Volgens het bekende recept.

Abducted

1986 | Drama

Canada 1986. Drama van Boon Collins. Met o.a. Dan Haggerty, Roberta Weiss en Lawrence King-Phillips.

Klein, niet slecht gemaakt drama dat zich afspeelt in de Canadese wildernis, waar de in eenzaamheid wonende King-Phillips Weiss ontvoert en haar meeneemt naar zijn hut. Tussen hen beiden groeit langzaam een relatie, maar Weiss blijft intimiteiten van de hand wijzen. Als vader (Haggerty) ingrijpt, staat de weg naar de vrijheid weer open.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Boon Collins op televisie komt.

Reageer