Kim McKamy

Acteur

Kim McKamy is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Stripper Wives

1999 | Erotiek

Verenigde Staten 1999. Erotiek van Paul Thomas en Toby Phillips. Met o.a. Nick Annunziata, Peter Janosi, Laura Palmer, Kim Yates en Janine Stillo.

Een aantal huisvrouwen schrijven zich om verschillende redenen in voor een spoedcursus strippen en laten hun intiemste fantasie├źn uitkomen

To Kill For

1991 | Thriller, Misdaad

Verenigde Staten 1991. Thriller van John Dirlam. Met o.a. Michael Madsen, Laura Johnson, Anthony Hamilton, Kim McKamy en Redmond Hicks.

Beaumont is een slaperig stadje, ergens aan de oostkust van Amerika. Totdat op een dag een projectontwikkelaar in aanwezigheid van een vriendin vermoord wordt in het zwembad. Wie, wat, waarom? Inspecteur Madsen moet een moord oplossen waarvoor geen enkel motief te vinden is. Onderweg maakt hij de fout om verliefd te worden op Johnson, de eigenares van het zwembad, die nota bene ook nog de hoofdverdachte is. Thriller die op originele manier een routineuze moordzaak op het scherm brengt. De rauw- realistische sfeer maakt er een onvervalste serie noire van. De bizarre personages worden sober maar goed vertolkt. George D. Putnam is de auteur van het verrassende scenario. Achter de camera stond regisseur Dirlam zelf. Ook bekend als FATAL INSTINCT.

Creepozoids

1987 | Horror, Sciencefiction

Verenigde Staten 1987. Horror van David DeCoteau. Met o.a. Ken Abraham, Michael Aranda, Kim McKamy, Linnea Quigley en Richard Hawkins.

Een schaamteloze imitatie van ALIEN, die zich op Aarde afspeelt. Overlevenden van een kernoorlog zoeken een onderkomen in een mysterieus wetenschappelijk complex. Op het moment dat het plot zich aardig begint te ontwikkelen verprutsen de makers het met een onbesliste strijd tegen de monsterlijke mutanten.

Lunch Meat

1986 | Horror, Actiefilm

Verenigde Staten 1986. Horror van Kirk Alex. Met o.a. Mitch Rogers, Elroy Wiese, Kim McKamy, Chuck Ellis en Patricia Christie.

Misselijk makende film over idiote kannibalistische heikneuters die een stel jongeren willen afmaken.

Evil Laugh

1986 | Mysterie, Thriller, Horror

Verenigde Staten 1986. Mysterie van Dominick Brascia. Met o.a. Jerold Pearson, Steven Baio, Kim McKamy, Tony Griffin en Karyn O'Bryan.

Een uiterst povere imitatie van FRIDAY THE 13TH, waarin lekkere meiden (jonge medische studentes) door een maniak in een oud huis worden afgeslacht. Een van de personages moet een bange griezelfilm-fan voorstellen, en dat moet dan zogenaamd grappig zijn.

Dreamaniac

1986 | Horror, Erotiek

Verenigde Staten 1986. Horror van David DeCoteau. Met o.a. Thomas Bern, Kim McKamy, Sylvia Summers, Lauren Peterson en Bob Pelham.

Een direct op video gemaakte film over een idioot die een bloedbad aanlegt als hij een jonge vrouw naar zich toe trekt tijdens een wild universiteitsfeest. Alles wat de klok slaat is seks, stupiditeit en ziekmakende bloederigheid in iedere denkbare combinatie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kim McKamy op televisie komt.

Reageer