Haro Senft

Regisseur

Haro Senft is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

Jakob hinter der blauen Tür

1987 | Familiefilm

Duitsland 1987. Familiefilm van Haro Senft. Met o.a. Thomas Spielberg, Dagmar Deisen, Siegfried Kernen, Marquard Bohm en Renate Roland.

Na de dood van zijn vader trekt de twaalf-jarige Jacob zich met zijn verdriet van alles en iedereen terug. Daardoor ontstaan er moeilijkheden met zijn moeder, zijn vrienden en op school. Pas in het contact met een zwervende muzikant, die hem zo accepteert als hij is, slaagt Jacob erin, zich uit zijn isolatie te bevrijden. Een gevoelig portret van een jongen, die door het verdriet om de dood van zijn vader bijna de moed had verloren. Ietwat schools scenario van Horst Matouch, Christina Reiner-Gum, Josef Rölz, Sylvia Ulrich en regisseur Senft. Camerawerk van Wedigo von Schutzendorff.

Ein Tag mit dem Wind

1978 | Familiefilm

Duitsland 1978. Familiefilm van Haro Senft. Met o.a. Barbara Rutzmoser, Marcel Maillard, Ma Wild, Klaus Wiese en Will Danin.

Een jongetje op zoek naar een levensgezellin voor zijn konijn. Ook voor volwassenen kostelijk kijkvoer. Als kinderfilm een schoolvoorbeeld hoe het bioscoopbedrijf diepte-investeringen zou behoren te plegen wat de toekomstige klandizie aangaat.

Fegefeuer

1969 | Drama, Misdaad

Duitsland 1969. Drama van Haro Senft. Met o.a. Ingeborg Schöner, Jost Vobeck, Paul Albert Krumm en Andras Gönczöl.

De muziek van Supertramp maakt niet veel goed in deze pedante produktie, barstensvol pretenties, over iemand die geen vertrouwen heeft in de politie en daarom zelf maar een ontvoerd persoon gaat bevrijden. Maatschappijkritiek op het niveau van Kapitein Rob.

Der Sanfte Lauf

1967 | Drama

Duitsland 1967. Drama van Haro Senft. Met o.a. Bruno Ganz, Verena Buss, Hans Dieter Asner, Wolfgang Büttner en Hans Putz.

Ganz in zijn allereerste filmrol. De film gaat over jonge studenten en hun onzekere levenshouding. Er blijft maar weinig over van alle sympathieke bedoelingen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Haro Senft op televisie komt.

Reageer