Karin Well

Acteur

Karin Well is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

La casa 3

1989 | Horror

Italië 1989. Horror van Umberto Lenzi. Met o.a. Gregg Scott, Lara Wendel, Virginia Bryant, Mary Sellers en Karin Well.

Een groepje jongeren komt samen in een oud huis voor een spiritistische séance. Daarmee wekken ze onbedoeld de geest van een kind uit de eeuwige slaap. De geest probeert, met behulp van een dodelijke pop, in de huid te kruipen van de jonge mensen die hem gewekt hebben. Huiveringwekkend genoeg, ook zonder die overdreven hoeveelheden bloed die daar over het doek gutsten.

Zombie horror

1988 | Horror

Italië 1988. Horror van Andrea Bianchi. Met o.a. Karin Well, Peter Bark, Mariangela Giordan, Claudio Zucchet en Anna Valente.

Een professor die in Cambridge oude geschiedenis doceert, nodigt zijn beste studenten uit voor een weekeind op zijn kasteel. Daar komen 's nachts zombies uit hun onderaardse graftombes. Spanning genoeg, maar acteren ho-maar. Clichématige moord en doodslag met veel nep-bloed.

La Manaca nel peccato

1987 | Erotiek

Italië 1987. Erotiek van Joe D'Amato. Met o.a. Eva Grimaldi, Gabriele Tinti, Karin Well en Gabriele Gori.

Een verhaal over een beeldschone vrouw die door haar alleenstaande vader wordt verkracht en het klooster in gaat, waar ze een verhouding krijgt met Moeder Overste. Gezien de schoonheid van haar lichaam kun je het de andere spelers niet kwalijk nemen dat ze opgewonden van haar raken. Veel naakt en mooie meisjes, maar weinig acteerwerk. Slecht geregisseerd bovendien.

Le Notti del terrore

1980 | Horror

Italië 1980. Horror van Andrea Bianchi. Met o.a. Maria Angela Giordan, Gianluigi Chirizzi, Karin Well, Peter Bark en Simone Mattioli.

Een verschrikkelijke film - we hebben het Zombie-gedoe wel gezien en in dit zoveelste produkt ziet men alleen maar herhalingen van voorgaande films. De levende doden voeden zich nog steeds met mensen, het liefst mooie meisjes. De makers schijnen te denken dat het publiek geniet bij het zien opeten van goed gebouwde leden van het vrouwelijk geslacht. De monsters worden er echter niet mooier door. Ook bekend als ZOMBIE HORROR.

Scorticateli vivi

1978 | Actiefilm

Italië 1978. Actiefilm van Mario Siciliano. Met o.a. Bryan Roston, Karin Well, Mario Novelli, Thomas Kerr en Pier Luigi Giorgio.

Een jongen gaat, om zijn vriendin te behagen, achter de juwelen van zijn halfbroer aan, die als huurling in Afrika 'werkt'. Een film vol niets ontziend egoïsme, moord, verraad, discriminatie van de ergste soort, verkrachting, marteling, enzovoort. Een uitgesproken smerige film. USA/GB-titel: SKIN 'M ALIVE.

La cognatina

1975 | Erotiek

Italië 1975. Erotiek van Sergio Bergonzelli. Met o.a. Robert Wood, Karin Well en Greta Vaillant.

Seks en voetbal (aan elkaar verbonden in slap verhaaltje rond een gevallen schoolmeisje dat apothekersassistente geworden is) vormen de hoofdbestanddelen van dit film-in-blik-produkt van een regisseur die altijd met te weinig beschikbaar gestelde middelen films voor de massaconsumptie heeft moeten klaarstoven met als gevolg dat zijn werk slechts met moeite voor zijn thuismarkt te verteren is.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Karin Well op televisie komt.

Reageer