Erich Ferstl

Componist

Erich Ferstl is componist.
Er zijn 7 films gevonden.

Der Mann im Schilf

1978 | Drama

Duitsland 1978. Drama van Manfred Purzer. Met o.a. Jean Sorel, Nathalie Delon, Erika Pluhar, Bernhard Wicki en Heinz Bennent.

De verfilming van George Saiko's populaire boek over mensen die in de maalstroom van het oorlogsgebeuren verzeild raken. Een melodrama met literaire pretenties.

Der Flüsternde Tod

1976 | Avonturenfilm

Duitsland/Zuid-Afrika 1976. Avonturenfilm van Jürgen Goslar. Met o.a. James Faulkner, Trevor Howard, Sybil Danning, Horst Frank en Sascha Hehn.

Harde actiefilm over een ex-politieman wiens vrouw in Midden- Afrika door zwarten wordt aangerand en vermoord. Hij neemt bloedig wraak. Harde film met racistische tendenzen.

Die Konferenz der Tiere

1969 | Animatie

Duitsland 1969. Animatie van Curt Linda.

Goede wil is nodig ter wille van de vrede, leren de dieren aan de mensen in deze tekenfilm. Het scenario is een door de regisseur bewerkt verhaal van Erich Kästner. Het camerawerk is van Wolfgang Dietrich.

Mit Eichenlaub und Feigenblatt

1968 | Komedie

Duitsland 1968. Komedie van Franz Josef Spieker. Met o.a. Birke Bruck, Werner Enke, Hans Fries, Eric Pohlmann en Rainer Basedow.

Een mislukt satirisch geval over een jongen die parachutist wil worden, maar verleid wordt door een officiersvrouw.

Die Goldene Pille

1968 | Komedie

Duitsland 1968. Komedie van Horst Manfred Adloff. Met o.a. Petra Pauly, Inge Marschall en Horst Naumann.

Een prul van beeldhouwer/filmproducent Adloff over meisjes op een middelbare school die het recht op de pil opeisen. Gauw een andere videocassette huren, of even op een ander net kijken.

Der Sanfte Lauf

1967 | Drama

Duitsland 1967. Drama van Haro Senft. Met o.a. Bruno Ganz, Verena Buss, Hans Dieter Asner, Wolfgang Büttner en Hans Putz.

Ganz in zijn allereerste filmrol. De film gaat over jonge studenten en hun onzekere levenshouding. Er blijft maar weinig over van alle sympathieke bedoelingen.

Wilder Reiter GmbH

1966 | Drama

Duitsland 1966. Drama van Franz-Josef Spieker. Met o.a. Herbert Fux, Bernd Herzsprung, Rainer Basedow, Chantal Cachin en Marthe Keller.

De titel van de film is de naam van een firma van een aankomende zanger van schlagers op de country- & westerntoer. Omdat het maar niet lukken wil met de zanger zet een publiciteitschef allerlei stunts in elkaar: ze `ontvoeren` een non (Keller) en de zanger. De film zou een persiflage zijn op de publiciteitsstunts rond Stanley Kubricks in München gedraaide PATHS OF GLORY, waarbij Spieker regie-assistent was. Spieker had weinig succes met zijn volgende films en verongelukte in 1978 op Bali.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Erich Ferstl op televisie komt.

Reageer