Yoko Mihara

Acteur

Yoko Mihara is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Abashiri Bangaichi

1966 | Avonturenfilm

Japan 1966. Avonturenfilm van Teruo Ishii. Met o.a. Ken Takakura, Naoki Sigiura, Kyosuke Machida en Yoko Mihara.

Tijdens hun vluchtpoging uit de gevangenis, komen verschillende gevangenen bij een boerderij aan waar ze de eigenaar in een handgemeen met zijn buurman aantreffen. De gevangenen snellen de eigenaar onmiddellijk te hulp. Deze weet echter niet dat een van de ontsnapte gevangenen de zoon is van een echtpaar dat hij enkele jaren tevoren heeft gedood. Het verloop en het scenario van deze film zijn zeer zwak. Ook bekend als KOYA NO TAIKETSU.

Zoku Abashiri Bangaichi

1965 | Thriller, Misdaad

Japan 1965. Thriller van Teruo Ishii. Met o.a. Ken Takakura, Yoko Mihara, Michiko Saga, Joli Ai en Shiro Osaka.

Twee ex-gevangenen komen toevallig in het bezit van de buit van een bankoverval. Achternagezeten door de politie moeten ze hun onschuld bewijzen door de ware schuldigen te vinden. Een politiefilm die wat verhaal betreft origineler is dan de gebruikelijke Japanse produkties van dit genre in de jaren 1960- 1970. Scenario van de regisseur zelf, expert op het gebied van politiefilms.

Koi to Taiyo to Gang

1963 | Misdaad

Japan 1963. Misdaad van Teruo Ishii. Met o.a. Tetsuo Tamba, Ken Takakura, Shinjiro Ebara, Yoko Mihara en Nijiko Kiyokawa.

Twee Japanse gangsters besluiten een striptease-tent die beheerd wordt door Chinezen te beroven. Een echte Yakuzafilm, geschreven door de regisseur en vertolkt door professionele acteurs(in het bijzonder Ken Takakura, medehoofdrolspeler in de films USA YAKUZA en BLACK RAIN), een van de beste acteurs in dit genre.

Juichinin no Gang

1963 | Misdaad

Japan 1963. Misdaad van Teruo Ishii. Met o.a. Koji Tsuruta, Naoki Sugiura, Tetsuo Tamba en Yoko Mihara.

Twee ex-gevangenen, Gondo en Betto, maken plannen voor een grote overval op een handelsmaatschappij, de avond voor betaaldag. Een film in het Yakuza-genre die meer dan de andere is geïnspireerd door klassiekers uit de Amerikaanse film noir. Zelfs de 'vamp' ontbreekt niet. Scenario en regie van de in dit genre gespecialiseerde Ishii.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Yoko Mihara op televisie komt.

Reageer