Will Bates

1977 Componist

Will Bates (1977) is componist.
Er zijn 2 films en 2 series gevonden.

Unbelievable

2019 | Drama, Thriller

Verenigde Staten 2019. Drama van Susannah Grant. Met o.a. Toni Collette, Merritt Wever, Kaitlyn Dever en Elizabeth Marvel.

Wanneer de 18-jarige Marie zegt verkracht te zijn in haar eigen appartement, zijn de mannelijke detectives argwanend. Gedwongen trekt ze haar verklaring in waarop ze wordt aangeklaagd wegens het doen van een valse aangifte. Twee jaar later stuiten twee vrouwelijke detectives op een serieverkrachter die op dezelfde manier handelt. Een spannende, relevante true-crime serie, gebaseerd op het Pulitzer Prize winnende artikel An Unbelievable Story of Rape, dat pijnlijk duidelijk maakt waarom slachtoffers van seksueel geweld soms liever geen aangifte doen.

Dirty Money

2018 | Documentaire

Verenigde Staten 2018. Documentaire van Alex Gibney.

Zesdelige documentaireserie over grootschalige corruptie, waarin bedrijfsschandalen rond onder andere sjoemeldiesel en big pharma centraal staan.

Zero Days

2016 | Documentaire

Verenigde Staten 2016. Documentaire van Alex Gibney.

Documentairemaker Alex Gibney gaat op zoek naar de hackers die enkele jaren geleden malware verspreidden die bekendstaat als Stuxnet. Hij komt een cyberoorlog op het spoor die ontketend blijkt te zijn door Amerikaanse en Israƫlische geheime diensten met als doel het nucleair programma van Iran te saboteren.

Generation Um...

2012 | Drama

Verenigde Staten 2012. Drama van Mark Mann. Met o.a. Keanu Reeves, Bojana Novakovic, Adelaide Clemens, Daniel Sunjata en Sarita Choudhury.

John (Reeves) rijdt met een oude bak als chauffeur door New York. Zo brengt hij bijvoorbeeld Violet (Novakovic) en Mia (Clemens), die bijklussen als escort, van en naar hotels en feestjes. John probeert hun verveelde bestaan wat op te fleuren met een camera die hij heeft gestolen. Ondertussen heeft geen van de drie een idee waar ze heen willen, met het leven. Schrijver-regisseur Mann weet hun doelloosheid best aardig te vangen, maar dat maakt zijn film nog niet boeiend om naar te kijken.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Will Bates op televisie komt.

Reageer