Siddharth Dhananjay

Acteur

Siddharth Dhananjay is acteur.
Er zijn 1 film en 1 serie gevonden.

Undone

2019 | Animatie, Drama, Fantasy

Verenigde Staten 2019. Animatie van Raphael Bob-Waksberg en Kate Purdy. Met o.a. Bob Odenkirk, Rosa Salazar, Constance Marie, Siddharth Dhananjay en Angelique Cabral.

De 28-jarige Alma (Rosa Salazar), werkzaam op een kinderdagverblijf in San Antonio, slaapwandelt ontevreden door haar monotone leventje totdat ze een auto-ongeluk krijgt dat haar bijna fataal wordt. Wanneer Alma uit haar coma ontwaakt in het ziekenhuis krijgt ze bezoek van haar overleden vader. Hij was een theoretisch natuurkundige die jaren geleden omkwam bij een ongeluk. Vanaf dat moment ontdekt Alma dat ze losstaat van realiteit, ruimte en lineaire tijdsbeleving. Met de hulp van haar vader leert ze met haar krachten om te gaan, zodat ze kan reizen door de tijd om zijn dood ongedaan te maken.

Patti Cake$

2017 | Drama

Verenigde Staten 2017. Drama van Geremy Jasper. Met o.a. Danielle Macdonald, Bridget Everett, Siddharth Dhananjay en Mamoudou Athie.

De volslanke, witte Patricia Dombrowski (Macdonald) droomt van een carrière als rapster. Zodat ze kan ontsnappen aan de deprimerende werkelijkheid van haar leven in de sloppenwijken van New Jersey. Maar dan moet ze wel eerst afrekenen met de vooroordelen van iedereen om haar heen. Inclusief haar egocentrische, alcoholische moeder. Regiedebuut van videoregisseur Jasper is even aanstekelijk als onwaarschijnlijk. Sfeer en locaties voelen authentiek, maar de plot is te sprookjesachtig om serieus te kunnen nemen. Waarmee de film tussen wal en schip is terechtgekomen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Siddharth Dhananjay op televisie komt.

Reageer