Sytske van der Ster

Acteur

Sytske van der Ster is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

De inspirator

2018 | Komedie, Drama

Nederland 2018. Komedie van Hans Breetveld. Met o.a. Sytske van der Ster, Hans Breetveld en Mary-Lou van Steenis.

Verandermanagement-goeroe Gijs Schippers staat op het punt zijn leven een nieuwe draai te geven door zijn gezin te verlaten voor één van zijn jonge studentes. Als plotseling de tweelingbroer van zijn vrouw traumatisch om het leven komt, besluit hij te wachten met zijn plan.

In jouw naam

2014 | Drama

Nederland 2014. Drama van Marco van Geffen en Jean-Claude van Rijckeghem. Met o.a. Lotte Verbeek, Barry Atsma, Leny Breederveld, Sytske van der Ster en Ad van Kempen.

Wanneer het eerste kindje van het jonge paar Ton en Els (Atsma en Verbeek) al snel na de geboorte overlijdt, verwerken beide ouders dat op hun eigen manier. Els probeert de draad weer op te pakken, maar Ton ziet dat als verraad. Deel twee – na Onder ons (2011) – in Van Geffens Vinex-trilogie over 'het drama van het gelukkige gezin'. Claustrofobisch en met sterk spel van de hoofdrolspelers. Maar de film houdt de kijker bewust op afstand en voelt daarom, ondanks de bescheiden 88 minuten, veel te lang.

Armando

2004 | Komedie

Nederland 2004. Komedie van Marco Knijnenburg. Met o.a. Ramsey Nasr, Sytske van der Ster, Hugo Konings en Ellen Röhrman.

Absurde komedie over zwakbegaafde kapper Armando die niets liever wil dan een eigen kapsalon. Zelfs als dat betekent dat hij iemand moet ontvoeren.

Stand up

-1 |

Nederland. Martijn Winkler. Met o.a. Sytske van der Ster en Mark Ram.

Sinds de middelbare school delen stand-up comedian Lennart en zangeres Elise hun dromen, hun verdriet en hun liefde met elkaar. De een is niks zonder de ander. Totdat Elise haar eigen liedjes gaat zingen en steeds succesvoller wordt. Lennart kan het niet aanzien, hij ziet zijn eigen mislukking in haar succes. Hij moet iets doen... maar wat?

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sytske van der Ster op televisie komt.

Reageer